Guadeloupen kiertomatka

Guadeloupe on monipuolinen saari. Suosittelemmekin kiertomatkaa kahdella pääsaarella Basse Terre ja Grande Terre. Lisäksi päivittäisillä laivayhteyksillä pääset Guadeloupen saariston pienemmille saarille Marie Galante, les Saintes ja la Desirade.

Guadeloupen karnevaalit Karibia

Kiertomatkasi on perillä 9 vuorokautta (9 yöpymistä paikan päällä).  Matkan on suunniteltu niin, että näet mahdollisimman hyvin eri puolia Guadeloupen saarista. Halutessasi matkan painopisteitä voidaan muuttaa.

Majoittuminen kolmessa eri paikassa pääsaarien eri kulmissa. Charmantti hotelli Trois Rivières’ssa Basse Terren eteläosassa on mukava tapa aloittaa loma (3 yötä). Kaupunki sijaitsee tulivuoren eteläpuolella, missä luonto on vehreä ja runsas ja hiekkaranta musta.

Toinen majoituksesi on tyylikkäässä boutique-hotellissa Grande Terren saarella valkean hiekkarannan läheisyydessä St Francois’ssa (3 yötä). Pääset tutustumaan taas aivan uuteen maailmaan.

Viimeisenä vielä loppuhuipennus Marie Galanten saarella ihastuttavassa majoituksessa. Tänne pääset laivalla (50 min) Pointe à Pitrestä. Vuokra-auton palautat lentokentälle ennen Marie Galantille siirtymistä.

Uima-allas hotelli Guadeloupe

Hinta alk. 1090 € / hlö
Hintoihin lisätään palvelumaksumme. Auto ja huoneet sekä laivaliput saatavuuden ja matkapäivien mukaan. Hinta edellyttää 2 henkilöä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Puolihoito saatavilla lisämaksusta. Osa majoituksista suljettu heinä- ja syyskuun; siihen etsimme vaihtoehtoisen majoituksen. Lennot lisättävissä matkapakettiin (hinta ei sisällä lentoja).

Matkaa yksilöidään sinun omaan aikatauluusi sopivasti.