Paikallisuutta Martinique Sainte Anne

Pikkukaupungin idylliä Martiniquen eteläosan Sainte Annessa. Herää lintujen lauluun, ihastele merinäköalaa terassiltasi, hae tuoreet patongit aamulla leipomosta, ota pyyhe kainaloon ja kävele uimarannalle. Sainte Annessa myös ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, kauppa, posti, joka-aamuiset paikallismarkkinat. Lyhyen automatkan päässä vesiurheilusta innostuneiden rannat ja aallot Atlantin puolella, rommitislaamot ja patikointireitit. Matkaa lentokentältä noin 45 min. Tämä on matkasi, kun arvostat paikallisuutta ja leppoisaa lomailua!

Matkaesimerkki Sainte Anne – 9 yötä

Lentoaikataulusi esimerkiksi:
HELSINKI – PARIISI CDG                      0735 – 0940     (kesto 3:05)
PARIISI ORLY – FORT DE FRANCE      1325 – 1700     (kesto 8:35)

FORT DE FRANCE – PARIISI ORLY      1920 – 0810    (kesto 7:50)
PARIISI CDG – HELSINKI                      1220 – 1615    (kesto 2:55)

Lentokentän vaihto Pariisissa hoituu kätevästi lentokenttäbussilla. Paikan päällä Martiniquella ota allesi taksi ja hurista lomakohteeseesi saaren eteläosaan Sainte Luce.  Auton vuokraaminen myös mahdollista, lisämaksusta.

Kauniita kreolityylisiä huoneistoja Sainte-Annessa. Sijainti rauhallisella asuntoalueella mäen päällä muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja kylän keskustasta. Upeat merinäkymät Sainte Annen lahdelle, Pointe du Mariniin ja Diamant’aan saakka. Huoneistoissa avoin keittiö/terassi, missä voit nauttia aamiaisen ja ihailla auringon nousua. Iltaisin oloa viilentää terassille käyvä tuuli.

Martiniqueta ei turhaan kutsuta kukkien saareksi; huoneistoista näet alueen kukkaloiston koko komeudessaan. Käytössäsi on parkkipaikka vuokra-autolle ja uima-allas aurinkotuoleineen. Halutessasi lisämaksusta pyykinpesu- ja kuivaus.

Huoneistoissa ilmastointi makuuhuoneissa, TV, radio, hyttysverkko saatavilla. Kylpyhuone (suihku, allas, wc). Perusvarusteltu keittiö (jääkaappi-pakastin, keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, astiat, keittiöpyyhkeet, astianpesuaine). Perussiivoustarvikkeet löytyvät. Lähtiessäsi pesethän astiat, viethän roskat ja siivoat asunnon (tai voit tilata loppusiivouksen etukäteen).

Hinta-arvio 2500 € / hlö, kun 2 henkilöä majoittuu 1 makuuhuoneen huoneistossa.
Hinta sisältää edestakaiset lennot Helsingistä Fort de Franceen veroineen, bussilipun lentokentän vaihtoon Pariisissa mennen tullen, vuokra-auton Martiniquelle koko matkan ajaksi ja majoituksen 9 yötä. Paikalliset turistiverot 1 € / hlö / pv maksetaan saavuttaessa vastaanottoon. Paikat saatavuuden mukaan.