Martiniquen kiertomatka

Martinique on pieni saari ja vuokra-autolla tutustut sen kaikkiin kolkkiin helposti. Varaa aikaa vähintään viikko, mielellään enemmän, niin saat matkasi enemmän irti.

Martiniquen kiertomatkaehdotus 9 yötä

Saavu Martiniquelle Air Francen reittilennolla, vuokraa auto lentokentältä ja hurista ensimmäiseen majoituspaikkaasi saaren eteläkärkeen. Täällä pääset kiinni paikalliseen letkeään elämänrytmiin. Mukava huoneistomajoitus, eläväinen pikkukaupunki, joka-aamuinen tori ja valkeat hiekkarannat antavat matkallesi leppoisan alun. Täältä voit retkeillä ja tutustua koko eteläosan rantaviivaan.

Toinen majoituksesi on Martiniquen länsiosassa Saint Pierren rantakaupungissa. Kaupunki tuhoutui täysin tulivuorenpurkauksessa vuonna 1902 ja sittemmin kaikki on uudelleen rakennettu. Pieni hotellisi sijaitsee rauhallisella lahdella merinäkymin. Täältä suosittelemme päiväretkiksi Mont Peleen tulivuoren ympäristön retkiä (autolla, patikoiden) sekä luonnonpuistoon tutustumista. Vesiputouksia löytyy mitä yllättävimmistä paikoista! Helppo käydä myös pääkaupunki Fort de Francessa.

Kiertomatkan kolmas ja viimeinen majoitus on Martiniquen itärannikolla charmantissa hotellissa. Yksityinen uima-allas pihallasi merinäkymin ja romanttiset illalliset hotellin ravintolassa viimeistelevät matkasi. Täältä retkeilet helposti mm. rommitislaamoihin, mistä voit ostaa vielä tuliaisia kotiin!

Matkan hinta-arvio:
Noin 2660 € / hlö, kun majoitus kahden hengen huoneessa.
Hinta sisältää edestakaiset reittilennot Helsingistä Fort de Franceen, vuokra-auton Martiniquella koko matkan ajaksi, majoitukset em. majoituksissa yhteensä 9 yöksi, aamiaiset hotelleissa (ei ensimmäisessä huoneistomajoituksessa), Martiniquen kartan ja infon. Hinta edellyttää 2 matkustajaa. Hintaan lisätään palvelumaksumme.