Reunion saari Intian valtamerellä

Ranskan merentakaisiin alueisiin kuuluva Reunionin saari on luontomatkailijan unelmakohde Intian Valtamerellä Madagaskarin vieressä. Reunion kuuluu Euroopan unionin alueeseen ja paikalle lennät siis Ranskan sisäisillä lennoilla. Pamplemoussen matkoilla voit tehdä matkan Pariisin kautta, niin että menomatkalla otat yöpymisen Pariisiin halutessasi.

Saari on käytännössä vehreätä vuoristoa ja rantaa. Korkein huippu Piton de Neige on 3069 m ja tulivuori Piton de Fournaise 2632 m. Maa-alueesta 40 % on luonnonpuistoa; saari onkin ulkoilijalle erinomaisesti sopiva kohde. Saaren koko on 2517 km ja pääkaupunki on Saint Denis. Lämpimintä on lokakuusta maaliskuuhun, sää on mukavan lämpöinen kuitenkin muunakin aikana. Lämpötila pysyy koko vuoden vähintään mukavassa 24-25 asteessa, varsinkin Suomen talvikaudella Reunionilla mittari kohoaa helposti kolmeenkymmeneen.

Reuniolla on lisäksi myös kauniita rantoja ja keskilaguuni. Vesiputouksia on saarella useita. Osa saaresta on UNESCOn suojelukohdetta. Saaren koralleille on myös tehty oma suojeluohjelmansa 35 neliökilometrin alueelle. Alueen ruoka on ranskalaista ja paikallista ruokaa intialaisin maustein. Tyypillinen esimerkki on curry-ruoka.

Matkaesimerkki Réunion 10 yötä perillä

Lennot: (esimerkki)
Air Francen reittilennot Helsinki – Pariisi – Saint Denis – Pariisi – Helsinki
HELSINKI – PARIISI CDG         0925 – 1130 / PARIISI ORLY – SAINT DENIS  1730 – 0715
SAINT DENIS – PARIISI ORLY  2200 – 0620 / PARIISI CDG – HELSINKI         1050 – 1450

Kuljetukset:
Edestakaiset lentokenttäkuljetukset Saint Denis’n lentokentän ja hotellin välillä. Lentokentältä matkaa 80 km.

Majoitus (10 yötä) yhdessä saaren parhaimmista hotelleista 5*****.
Yhteensä 65 huonetta ja sviittiä sijaitsevat kreolityylisissä villoissa hotellin alueella. Kaikissa huoneissa terassi tai parveke. Hotellilla 2 ravintolaa, hyvä viinikellari, baari, Spa- ja kylpyläpalvelut, uima-altaat ja kuntosali, tarvittaessa seminaaritilat. Hotelli järjestää asiakkaille lukuisia palveluita luonto-oppaista golf-tunteihin, joten paikan päällä älä epäröi kysyä lomallesi ohjelmaa. Ulkoilumahdollisuuksia on lukuisia: patikointi, golf, sukellus, varjoliito, ratsastus, surffaus… Hotellilta voit myös vuokrata auton tai auton ja kuljettajan saareen tutustumista varten.

Majoitus kahden hengen huoneessa 34 m2. Suurempia huoneita 100 m2 asti, kysy saatavuutta omille matkapäivillesi.

Matkan hinta:
Alk. 2995 € / hlö, puolihoito mahdollinen lisämaksusta alk. 525 € / hlö
Hinta edellyttää 2 matkustajaa majoituksella 2hh. Majoitus saatavuuden mukaan. Hinta tarkentuu kun lennot varataan. Hinnassa voi olla muutoksia matka-ajankohdan mukaan. Hintoihin lisätään hinnastomme mukaiset palvelumaksut.

Katso myös LUONTOMATKAILIJAN REUNION kokonaisuutta.

Kaikkia matkojamme voi muuttaa sinulle sopiviksi pituudeltaan ja majoitukseltaan. Annettu matka on esimerkki miten mielestämme voit viettää mukavan ja rauhallisen loman Reunionin saarella, mutta sen räätälöinti on luonnollisesti mahdollista.