Miten asua Ranskassa

Matkallesi haluamme tarjota vain hyviä majoitusvaihtoehtoja, on sitten kyseessä hotelli, maaseutuhuoneisto, cityasunto, bed & breakfast, yksityinen villa tai vaikkapa puumaja! Kerro toiveesi majoitusta/huonetta koskien ja yhdessä löydämme sinule parhaan vaihtoehdon.

Hotelli

Hotelleja on Ranskassa missä vain, niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Lisäksi olemme etsineet kylien ja kaupunkien helmiä, joita tavallisista matkaoppaista et yleensä löydä. Suosimme erityisesti ranskalaisomisteisia hotelleja.
Mikset kokeilisi myös LUOSTARIHOTELLEJA tai LINNAHOTELLEJA?

Bed & Breakfast

Haluaisitko asua ranskalaisessa kodissa?
CHAMBRE D’HÔTE -majoitusta on saatavilla niin maalla kuin kaupungeissakin, esimerkiksi Pariisissa listauksessamme on 60 kotia eri puolilla kaupunkia. Vierashuoneita on yleensä 1-5. B&B -majoituksessa ei tarvitse osata ranskaa, vaikka isäntäsi/emäntäsi ei muuta kieltä puhuisikaan. Hyvät tavat ja elekieli sekä muutama merci riittävät mainiosti.

Viinitilamajoitus

Viinitila voi tarjota matkailijoille majoitusta vierashuoneessa, vuokratalossa pellon laidalla tai hotellimaisesti toimivalla tilalla voi olla enemmänkin huoneita ja muita palveluita. Usein tilan vieraana yöpymiseesi kuuluu vierailu kellareissa ja tilan viinien maistelua. Usein olet tilallisten vieraana heidän kodissaan.

Cityasunnot kaupungeissa

CITYASUNNOSSA sinulla on käytössä hotellin palvelut, mutta silti olet kuin kotonasi omassa yksiössä, kaksiossa tai suuremmassakin asunnossa. Useita vaihtoehtoja niin Pariisissa, Nizzassa, Lyonissa kuin monessa muussakin ranskalaisessa kaupungissa. Suosittelemme lämpimästi kaikille perheen kanssa liikkuville vaihtoehtona hotelliasumiselle. Erityispyynnöstä myös yksityiskoteja kokonaan vuokralle.

Vuokrattavat lomahuoneistot ja -talot

Välitämme LOMAHUONEISTOJA JA -TALOJA lähinnä Provencen alueelta ja Atlantin rannalta. Olemme keskittyneet valinnoissa laatuun ja matkustajan helppouteen asettua taloksi. Talojen hinnat vaihtelevat loma-ajankohdan ja matkan pituuden mukaan. Vuokrataloissa on erittäin suuri hintahaarukka sijainnin, koon ja varustuksen mukaan. Erityispyynnöstä myös yksityistaloja vuokralle.