Asuntoja Biarritz

Biarritz on kaikkien kaupunkien helmi Atlantin rannalla. Biarritzin lisäksi hienoja rantoja ja kauniita kohteita ovat myös Ciboure ja Saint Jean de Luz. Alueella on useita golf-kenttiä , mutta myös muiden liikuntalajien harrastaminen on helppoa; pyöräily, patikointi, tennis ja tietenkin kaikki upeiden rantojen vesilajit. Biarritz on surffareiden paratiisi ja se sijaitsee Ranskan lounaiskulmassa 18 km:n päässä Espanjan rajalta.

Biarritz on Lounais-Ranskan hienostunein lomanviettopaikka. Biarritz oli 1800-luvulla kuninkaallisten ja aristokraattien kesäpaikka. Täältä löydät runsaasti kulttuuriaiheista tekemistä ja jopa viisi kilometriä hiekkarantaa.

2012 valmistuneet asunnot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Asunnot on tehty vanhoihin puitteisiin. Asunnoista on lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin eri rannoille. Aivan vieressä keskustan Saint Charles’n kirkko ja myös Biarritzin kauppahalli ja kaikki ostospaikata.  Taloyhtiöllä on yhteinen pieni uima-allas käytössä. Allas on auki syys-toukokuun ajan sään salliessa.

Asuntokoot Biarritz:
Asunto 24 Kaksio (K2) (1-2 henkeä).
Asunnon pinta-ala noin 40 m2 . Olohuone / keittiö, 1 x makuuhuone ,1 x kph, 1 x wc.

Asunto 26K Kaksio (K2) (2-4 henkeä).
Asunnon pinta-ala noin 40 m2 . Olohuone / keittiö, 1 x makuuhuone , 1 x makuualkovi, 1 x kph, 1 x wc.

ASUNTO 36 kolmio (K1) (4 henkeä).
Asunnon pinta-ala noin 58 m2. Olohuone / keittiö, 2 makuuhuonetta, 1 x kph, 1 x wc.

ASUNTO 38K/X kolmio alkovilla (RQ) (6 henkeä).
Asunnon pinta-ala noin 65 m2. Olohuone / keittiö, 2 makuuhuonetta, 1 x kph, 1 x wc. Asunto voi olla 1-tasoinen tai kahdessa tasossa.

ASUNTOTIEDOT JA HINNAT BIARRITZ KESKUSTA-ASUNNOT 2019