Hotellit Ranskassa

Voit varata kauttamme hotellin mistä päin Ranskaa tahansa. Meillä on varausjärjestelmät ja yhteistyökumppanit suoraan paikan päällä Ranskassa.

Käytämme pääsääntöisesti ranskalaisomisteisia pienyrittäjien hotelleja, mutta otamme toiveesi myös huomioon. Hoidamme varaukset myös ryhmille. Sinun ei tarvitse itse tuntea hotellia ottaessasi meihin yhteyttä, me etsimme sen sinulle.

Huomioithan, että erityisesti Pariisissa hotellihuoneet ovat tavallista pienempiä. Varaudu kaikkialla Ranskassa suomalaisia hotellihuoneita pienempiin huonekokoihin. Monet ranskalaiset hotellit ovat myös hyvin historiallisia ja huoneiden koko voi olla hyvin vaihteleva jopa saman kategorian huoneiden kesken. Näin esimerkiksi linnahotellissa ei voida taata että ryhmän kaikilla jäsenillä on identtinen huone.

“Matkan aiheenmukainen toteutus paikan päällä sekä hotellivalinnat ykkösluokkaa. Ihanaa kun joku tekee tämän työn puolestamme, eikä tarvitse itse googlailla.” Pitkin Ranskaa matkustellen asiakkaanne.

Olemme etsineet kylien ja kaupunkien helmiä Ranskassa, joita tavallisista matkaoppaista et yleensä löydä. Suosimme myös näissä ranskalaisomisteisia hotelleja ja välttelemme suurien ketjujen standardiratkaisuja.  Perheille meillä on tarjota yhdistettäviä huoneita ja sviittejä.