Kotimajoitus B&B Ranskassa

Kauttamme voit varata matkaasi mukavia kotimajoituksia Ranskassa Bed and Breakfast – ajatuksella. Meillä on yli 60 kotia Pariisissa ja lisäksi muita vastaanottavia perheitä ja pariskuntia eri puolilla Ranskaa. Lähtiessäsi kotimajoitukseen on hyvä pitää mielessä, että vaikka sinulla on oma huone ja yleensä myös oma kph (vaihteleva käytäntö), on sinulla valmiutta keskusteluun isäntäperheen kanssa.

Joskus koti voi olla kovinkin persoonallinen, ehkä oikea museo…. Nykyinen kotimajoitus on voinut aiemmin toimia maatilana, viinitilana…tai toimii ehkä edelleenkin!

Kun mietit kotimajoitusta niin huomioi, että olet toisen kodissa, vähän kuin vieraana. Hinta majoituksesta vastaa yleensä alueen 2 – 3 tähden hotellihintaa ja yöpymisiä vaaditaan yleensä vähintään 3 yötä.  Tässä on myös melko suurta vaihtelua.

Yleensä ranskalainen ottaakin kotiinsa enemmän innosta nähdä ja tavata eri maista tulevia ihmisiä kuin tienistin perässä. Tämä siis vaatii myös matkustajalta sosiaalisuutta. Erinomainen tapa muuten oppia ranskaa! Alla olevat esimerkit ovat yhdet vaihtoehdot kodeista, joissa otetaan vastaan vieraita. Emme julkaise esitettä kodeista, vaan tarpeen ja saatavuuden mukaan varaamme sinulle sopivan kodin toivomustesi mukaan.

Esimerkki: Kotimajoitus Pariisin vasemmalla rannalla

Kaunis koti, jossa otetaan vastaan 1 tai 2 vierasta. Asunto sijaitsee historiaa tulvivassa rakennuksessa Saint Germainen korttelissa. Kotisi alakerrassa on kuuluisa 2 Magots -kahvila, missä niin monet kirjailijat ja taiteilijat ovat istuneet. Lähellä huippudesign-kaupat, kuten Vuitton, Dior ja monet muut.

B&B-huone on kooltaan 22 neliötä. Koti sijaitsee talon 3. kerroksessa ja sinne ei ole hissiä. Huoneessasi on parivuode (140 x 190 cm), pieni sohva, vaatekaappi, kirjahylly, pieni pöytä, marmoritakka ja peili. Siis aikamoinen oma makuuhuone Pariisissa. Sinulla on myös käytössä oma kaunis kylpyhuone.

Isäntäsi puhuu englantia ja kertoo mielellään korttelinsa asioista. Aamiainen tarjoillaan kodissa ranskalaiseen tapaan.