Lomahuoneistot ja talot Ranskassa

Kauttamme voit vuokrata asuntoja ja taloja Ranskan Provencessa, Rivieralla, Atlantin rannalla, Bretagnessa, Elsasissa, Alpeilta…

Taloja on sekä uima-altaalla ja ilman uima-allasta, maaseudulla ja kylissä. Koko yksiöstä 12 hengen taloihin kohteesta riippuen. Hinta asunnon koon ja vuokraviikon mukaan. Kaikki talot tai asunnot eivät ole esillä nettisivuillamme, joten kysy rohkeasti itsellesi sopivaa, niin toimistomme auttaa. Esimerkiksi suuremmat kokonaisuudet (yli 12 henkeä) ja yksityiset lomahuoneistot ja -talot toimistostamme.

Oheisen tarjonnan lisäTalo Provencessa omalla uima-altaallaksi lomahuoneistoja ympäri Ranskaa sekä valikoituja yksityiskoteja eri puolilla maata. Kysy niitä toimistostamme. Olemme lisänneet valikoimaan myös yksityiskoteja Biarritzista.

UUTUUS!
Maalaistalo viiniviljemillä Provencessa. Tilaa 10 hengelle. Helppo retkeillä lähikylissä ja rannalle lyhyt ajomatka. Kysy myös muista viinitilan majoituksista tai linnamajoituksista. Kaikki talovuokramme maksetaan Suomessa ennakkoon ja saat suomeksi vahvistuksen asunnon tai talon vuokrasta. Myös laskusi ovat suomeksi.
HUVILA RIVIERALTA?
Vai haluaisitko sinä löytää talon jossa on merinäköala? Nämä maisemat löytyvät Nizzan läheltä Villefranchen puolelta, kuitenkin niin että Nizzan rantakatu näkyy talollesi.  Neliöitä huvilassa on yhteensä 250, lisäksi iso terassi ja uima-allas.  Kysy sinulle sopivaa omaa taloasi meiltä. Talon viikkovuokra vaihtelee riippuen halutusta viikosta. Rivieran alueelta on tarjolla myös pienempiä taloja tai asuntoja.

Villefranche