Lomahuoneistot ja talot Ranskassa

Kauttamme voit vuokrata asuntoja ja taloja Ranskan Provencessa, Rivieralla, Atlantin rannalla, Bretagnessa, Elsasissa, Alpeilta…

Taloja on sekä uima-altaalla ja ilman uima-allasta, maaseudulla ja kylissä. Koko yksiöstä 12 hengen taloihin kohteesta riippuen. Hinta asunnon koon ja vuokraviikon mukaan. Kaikki talot tai asunnot eivät ole esillä nettisivuillamme, joten kysy rohkeasti itsellesi sopivaa, niin toimistomme auttaa. Esimerkiksi suuremmat kokonaisuudet (yli 12 henkeä) ja yksityiset lomahuoneistot ja -talot toimistostamme.

Tarkemmin pääset katsomaan kymmentä eri kohdetta MATKAESIMERKKEJÄ-palstalla olevista linkeistä ja sen kautta ladattavista esitteistä.

Oheisten tarjonnan lisäTalo Provencessa omalla uima-altaallaksi lomahuoneistoja ympäri Ranskaa sekä valikoituja yksityiskoteja eri puolilla maata. Kysy niitä toimistostamme. Olemme lisänneet valikoimaan myös yksityiskoteja Biarritzista.

UUTUUS!
Maalaistalo viiniviljemillä Provencessa. Tilaa 10 hengelle. Helppo retkeillä lähikylissä ja rannalle lyhyt ajomatka. Kysy myös muista viinitilan majoituksista tai linnamajoituksista. Kaikki talovuokramme maksetaan Suomessa ennakkoon ja saat suomeksi vahvistuksen asunnon tai talon vuokrasta. Myös laskusi ovat suomeksi.