Alpit Chamonix Argentiere

Näissä mukavissa asunnoissa majoittaudut Argentieren pienkylään Chamonix’n laaksossa. Tämä on kylä jossa monet alppinisti asuvat ja kesä on vireätä aikaa koko laaksossa.

Oikeastaan Chamonix’ssa on kesällä aktiivisempi kuin talvella! Täällä voit valita leppoisamman ulkoilutavan ja ihailla Mont Blancin huippua etäältä. Vaihtoehtoisesti olet suoraan kaikista hienoimpien kiipeily- ja vaellusmaastojen äärellä. Tai vaikka pelaamassa tennistä. Alueella on useita eri pyörävuokraamoja. Paljon merkittyjä kävelyreittejä ja mahdollisuus osallistua halutessaan paikallisten oppaiden vetämille opastetuille vaelluksille.

Jos kuitenkin mielummin asut Chamonix’n keskustassa niin kysy lisää yksityisasunnoistamme.

Chamonix ja Argentière ovat urheilullisia kohteita, jossa voit nauttia ulkoilun lisäksi historiasta ja hulppeista maisemista. Chamonix’n kaupungissa asuu vakituisesti 10.000 ihmistä. Kyläkorkeus 1042 m. Yhteensä 115 ravintolaa, 12 baaria, kasino ja useita elokuvateattereita sekä iso urheilukeskus (myös kiipeilyseinät), uimahalli sekä tenniskeskus. Kesällä on myös ulkouimala.

Usean eri koon vaihtoehtoja saatavilla samassa paikassa. Pienin asunto on yksiö ja suurin asunto 4 huonetta 8 hengelle. Hinnastossa esillä eri asuntokoot.

KESÄESITE ASUNNOISTA CHAMONIX ARGENTIERE

Chamonix'n asunnoilla uima-allas.