Bretagne Sables d’Or

Bretagnen upeissa maisemissa Ranskassa neljän eri koon asuntoja upealla alueella rannikkoa. Bretagnen maakunnassa Côtes d’Armorissa voit asua modernissa asunnossa Sables d’Or les Pinsin rannan lähettyvillä. Sopii myös lapsiperheille.

Sables-d’Or-les-Pins on lomanviettopaikka, jossa sijaitsevat upeat kullankeltaiset hiekkarannat ja kasvaa vehreitä mäntyjä, joista alue on saanut myös nimensä. Taloista on Sables d’Or les Pinsin keskustaan matkaa 1 km ja kauniiseen Cap Freheliin 6 km. Käytössäsi on uima-Loma-asunnot Bretagne, golfaajille.allas, sauna ja viereinen 18-reikäinen golf-kenttä. Olet vain 6 km päässä Cap Fréhelistä, 700 metrin päästä rannasta. Asunnot ovat kaksioita ja kolmioita.

Matkasi aikana voit käydä viereisissä kaupungeissa, kuten Lamballessa (27 km), joka on ollut herttuoiden ja kreivien keskus aikoinaan. Monipuolista viihdettä tarjoava St Malo (44 km) linnoituskaupunki.

Halutessasi voit retkeillä tästä osasta Bretagnen Jerseyn saarelle käymään melko näppärästi, päiväretkikin Saint Helieriin on mukava.

Pyydä meiltä hinnat erikseen.