Bretagne Cancale

Kaksioita ja kolmioita upealla paikalla Cancalessa lähellä Mont Saint Michelin luostarisaarta pohjois-Bretagnessa. Asunnoilta satamaan ja kaupoille 300m polkua ja 650m tietä pitkin. Hiekkarannalle 4 km.

Cancale on pieni satamakaupunki Côte d’Emeraudella eli Smaragdirannikolla. Merenkulku, osterit, kalastus ovat täällä vallitsevat teemat. Nousu- ja laskuveden korkeutta voit tarkastella läheltä. Retkeile Saint Maloon, Mont Saint Michelille ja Oceanopolikseen.

Siisti loma-asunto Bretagne.ASUNTO 24 Kaksio (max 4 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 30 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa parivuode kahdelle, 1 x kph, 1 x wc.  Parveke tai terassi. Osa huoneistoista soveltuu liikuntaesteisille.

ASUNTO 26K Kaksio alkovilla (max 6 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 36 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, makuuhuoneessa parivuode kahdelle ja alkovissa kaksi erillistä vuodetta. 1 x kph, 1 x wc.  Parveke tai terassi.

ASUNTO 36X Kolmio yläkerralla (max 6 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 48 m². Olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle, yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta.   1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi.

ASUNTO 38X Kolmen makuuhuoneen asunto yläkerralla (max 8 hlöä)
Asunnon pinta-ala noin 60-65 m². Alakerrassa olohuoneessa nukkumapaikka kahdelle hengelle ja makuuhuone parivuoteella. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. 1 x kph, 1 x suihku, 1 x wc. Parveke tai terassi. Osa huoneistoista soveltuu liikuntaesteisille.

LOma-asunnot Bretagne, Cancale.