Languedoc Cap d’Agde

Mukavan ajomatkan päässä Marseillen tai Montpellier’n kaupungeista uudella tavalla rakennettuja asuntoja suoraan merelle. Asunnot sijaitsevat Cap d’Agden rantakaupungissa pienellä omalla saarekkeella Välimerellä.

Satamakaupungin charmia Cap d'Agde.Talot on rakennettu 2 hehtaarin kokoiselle omalle saarelle vastapäätä Cap d’Agden huvivenesatamaa. Saarelle pääsee suoraan autolla maanalaiseen parkkihalliin saarelle tuovaa kannasta pitkin.

Cap d’Agde on keskikokoinen rantakaupunki jossa on useampi uimaranta. Kylä tunnetaan myös sen nudistialueesta, jolle pääseminen on maksullista.

Saari on kokonaisuudessaan autoton. Asunnoilla myös omat venepaikat saaressa, tarvittaessa mahdollisuus ankkuroida jopa 24-metrinen vene. Asunnoissa oma poreallas tai oma uima-allas pihalla talotyypistä riippuen.

Tarjolla on 4 huoneen tai 5 huoneen asuntoja, joissa voit valita joko uima-altaalla olevan asunnon tai ulkoporealtaalla varustetun asunnon. Kaikki asunnot ovat kaksikerroksisia.

Languedocin alueella sijaitsevat talot ovat keskellä kaunista Ranskaa. Täältä retkaily alueelle on helppoa, käy katsomassa vaikka Millaun kuuluisaa siltaa tai kiertele Herault’n viinitiloilla. Lasten kanssa viihdyt myös hyvin, sillä oma asuinalueesi on suljettu.

Välimeren herkkuja ruokapöytään asunnot Cap d'Agde.