Provence Marseille Six Fours

Loppukesän ja syksyn vuokratarjous uusista tilauksista, jotka teet ennen 5.7.19. Minimiaika vuokraukselle 7 yötä, oleskeluaika 22.6.19 alkaen ja jatkuen koko syksyn.  Tätä tarjousta ei voi yhdistää toiseen tarjoukseen. Rajattu saatavuus. (Tarjous annettu voimaan 19.6.19 ja koskee vain uusia tilaajia). Tämä etu ei näy esitteessä.

  • 22/06 – 06/07 : -30%
  • 06/07 – 20/07 : -25%
  • 20/07 – 03/08 : -15%
  • 03/08 – 31/08 : -10%
  •  31/08 – 21/11: -20%

Tässä kohteessa voit käyttää edun 3 viikkoa 2 viikon hinnalla. Katso kaikki edut ja ehdot kesän esitteestä.

Marseillen ympäristö on aivan erilaista kuin Rivieran seutu. Et näe palmuja, vaan tuoksuvia magnolioita, iänikuisia oliivipuita ja laventelia. Tämä aito Provence on nähtävä ja koettava, parhaiten sen teet asumalla kuten paikallinen omassa talossasi.

Meillä on tarjota Marseillen alueelta esim. seuraavaa:
– yksityinen talo Marseillesta
– yksiöitä ja kaksioita Marseillen keskustasta
– loma-asuntoja Marseillen läheisestä lomakaupungista (katso alla oleva esite Six Fours)

Loma-asunto rantakaupungissa Six Fours les Plages

Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six Fours Les Plages’n rantakaupungissa. Marseillen kaupungissa asuvien suosima kesäkohde. Kohde sopii hyvin kesälomalaiselle, joka pitää rantaelämästä ja lähialueen retkeilystä. Lyhyt matka Marseilleen sekä moniin Provencen kauniisiin kyliin.

Six Fours merinäköala terassiltaSix Fours Les Plages sijaitsee niemekkeellä Välimeren rannalla, rantaviivaa niemekkeessä on yhteensä 18 km. Asunnot sijaitsevat Six Fours Les Plages kaupunginosassa Les Brusc, josta lähtee myös saarilaiva Embieziin. Tarjolla kaksioita, kaksioita alkovilla sekä kolmioita, joista osa kaksikerrosratkaisuja.  Asukkaiden käytössä yhteinen uima-allas. Bruscissa on alueen huvivenesatama. Lähin uima-ranta noin 500 metrin päässä taloista.

ESITE JA HINNAT PROVENCE MARSEILLE SIX FOURS 2019

Rannalle vai uima-altaalle?