Provence Marseille Six Fours

Marseillen ympäristö on aivan erilaista kuin Rivieran seutu. Et näe palmuja, vaan tuoksuvia magnolioita, oliivipuita ja laventelia. Tämä aito Provence on nähtävä ja koettava, parhaiten sen teet asumalla kuten paikallinen omassa talossasi.

Meillä on tarjota Marseillen alueelta esim. seuraavaa:
– yksityinen talo Marseillesta
– yksiöitä ja kaksioita Marseillen keskustasta
– loma-asuntoja Marseillen läheisestä lomakaupungista

Loma-asunto rantakaupungissa Six Fours les Plages

Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six Fours Les Plages’n rantakaupungissa. Marseillen kaupungissa asuvien suosima kesäkohde. Kohde sopii hyvin kesälomalaiselle, joka pitää rantaelämästä ja lähialueen retkeilystä. Lyhyt matka Marseilleen sekä moniin Provencen kauniisiin kyliin.

Six Fours merinäköala terassiltaSix Fours Les Plages sijaitsee niemekkeellä Välimeren rannalla, rantaviivaa niemekkeessä on yhteensä 18 km. Asunnot sijaitsevat Six Fours Les Plages kaupunginosassa Les Brusc, josta lähtee myös saarilaiva Embieziin. Tarjolla kaksioita, kaksioita alkovilla sekä kolmioita, joista osa kaksikerrosratkaisuja.  Asukkaiden käytössä yhteinen uima-allas. Bruscissa on alueen huvivenesatama. Lähin uima-ranta noin 500 metrin päässä taloista.

Pyydä hinnat erikseen.

Rannalle vai uima-altaalle?