Provence Cannes Mougins

Cannes on punaista mattoa, palmuja ja rantaa, mutta myös kauniita kujia, ostoksia ja pikkukaupungin tunnelmaa. Mougins sijaitsee noin 10 km päässä Cannesista sisämaahan. Mougins’ia luonnehtivat vuosisataiset sypressit ja oliivipuut, lukuisat loistavat ravintolat ja taidegalleriat.

Cannes on keskikokoinen kaupunki, jonka kuuluisa rantakatu Croisette on kokemisen arvoinen. Sitä pitkin ovat kävelleet kaikki maailman filmitähdet. Cannes’n ostoskatu Rue d’Antibes on puolestaan shoppailijan unelma. Cannes on mukana kokoinen kaupunki, jonka lähiympäristössä on myös paljon vierailtavia paikkoja.

Cannes Croisette rantakatuLoma-asunnoilta on matkaa Mougins’n keskustaan 2 km, Cannesiin 9 km. Yhteensä 42 asuntoa neljässä eri rakennuksessa. Asuntoja kolmessa kerroksessa (hissi on).

Yksiöitä, kaksioita ja kolmioita vuokrattavissa oman matkaporukan mukaan. Voit saapua minä päivänä vain, ja viipyä kuinka kauan haluat; vain yhden yön tai kuukaudenkin oleskelut siis mahdollisia (rajoituksia kolmioissa). Saapumiset mielellään klo 16-20 välisenä aikana. Vastaanotto on avoinna joka päivä klo 9-12 ja 16-20. Alueella yhteinen lämmitetty uima-allas (14x5m), avoinna sääolojen mukaan huhti-lokakuu. Sauna ja poreallas sekä pieni kuntosali asukkaiden käytössä.

Kaikissa huoneistoissa perusvarusteltu keittiönurkkaus (mikroaaltouuni, liesituuletin, keittolevyt, astianpesukone, vedenkeitin, kahvinkeitin, grilli), terassi tai parveke, ilmastointi, Wifi. Liikuntarajoitteisille sopivat parhaiten yksiöt varustelutason ja suunnittelun puolesta.

Yksiö – 1-2 hengelle
Pinta-ala noin 22 m². Olohuoneessa vuodesohva. Kph, wc.

Kaksio – 1-4 hengelle
Pinta-ala noin 40 m². Olohuoneessa vuodesohva, makuuhuoneessa parivuode, Kph, wc.

Kolmio – 1-6 hengelle
Pinta-ala noin 65 m². Olohuoneessa vuodesohva, makuuhuoneissa parivuoteet. Kph, wc.

ESITE JA HINNAT CANNES MOUGINS 2017

Rauhalliset loma-asunnot Cannes Mougins.