Provence Isle-sur-Sorgue

Vauclusen departtementissa sijaitseva L’Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Tämä on kylä jonka kaikkai antiikin kerääjät tuntevat Ranskassa. Lukuisat vanhan tavaran kaupat kylässä kiinnostavat ihmisiä kauempaakin.

Isle sur Sorgue on sekä mielenkiintoinen arkkitehtuuria ja kauniita nähtävyyksiä kuin lukuisia antiikkikauppoja ja gallerioita. Vauclusen alueella viiniviljelmiä, oliivilehtoja ja laventelipeltoja – kappale kauneinta Provencea.

Loma-asunnot ovat 2 km päässä L’Isle-sur-la-Sorguen keskustasta rauhallisella alueella. Lähimmille kaupoille 600m. Yhteensä 86 loma-asuntoa kylämäiseen muotoon rakennettuna alueella.

Isle sur Sorgue on kuin Venetsia Provencessa. Idyllinen pienkaupunki Etelä-RanskassaUsean eri koon vaihtoehtoja saatavilla samassa paikassa. Pienin asunto on yksiö ja suurin asunto kolmen makuuhuoneen asunto. Vuokraviikko on normaalisti lauantai-lauantai. Kaikissa asunnoissa perusvarusteltu keittiö, ilmastointi, kalustettu terassi/piha. Alueella käytössä petankkikenttä ja yhteinen uima-allas sekä lasten kahluuallas, avoinna huhti-syyskuu (sään mukaan).

Asunto S2 Yksiö (2 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 22 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto S4 Yksiö (2-4 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 26 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, makuualkovissa kaksi erillistä vuodetta. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto 26CN Kaksio alkovilla (4-6 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 42 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, makuuhuoneessa parivuode, makuualkovissa kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M4 Kaksio (2-4 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 45 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, yläkerran makuuhuoneessa parivuode. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M6 Kolmio (4-6 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 50 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, yläkerran makuuhuoneissa toisessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta tai kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc. Oma parkkipaikka.

Asunto M8 Kolmio (6-8 henkilöä)
Asunnon pinta-ala noin 65 m². Olohuoneessa vuodesohva kahdelle, alakerran makuuhuoneessa parivuode, yläkerran makuuhuoneissa toisessa parivuode ja toisessa kerrossängyt. Keittiö, terassi/piha, 1 x kph ja wc, 1 x erillinen suihku. Oma parkkipaikka.

KATSO VIDEO ISLE SUR SORGUEN KYLÄN SUNNUNTAIMARKKINOILTA.

Loma-asuntoja Isle-sur-Sorguessa.