Provence Paradou

Sisä-Provencen kohde pienen Paradoun kylän lähellä Alpilles’n pitsivuorien kupeessa. Täältä on vain 8 km Arles’n mielenkiintoiseen kaupunkiin ja noin 25 km Avignoniin. Kuitenkin olet ihan luonnon keskellä. Paradoun kylä on tunnettu sen provencelaisesta kauneudesta, kauniista kujista ja hyvistä ravintoloista.

Asuntojen lähistöllä monta muuta kaunista provencelaista kylää ja lisäksi Camarguen luonnonpuisto sekä Arles’n historiallinen kaupunki. Paradou on ideaali kohde luonnosta nauttiville ja retkeilystä pitäville. Alueella on runsaasti myös historiaa, kuten upea Baux de Provencen keskiaikainen kylä tai Saint Rémy de Provence.

Loma-asunnot Paradou.
Asunnot ovat perustasoisia lomahuoneistoja. Käytössäsi piha-alueen yhteinen uima-allas. Uima-altaan koko on 7 x 14 m. Lisäksi pieni lasten polskutteluallas. Allas pidetään auki 9 – 19h (20h) säistä riippuen huhti-syyskuussa.

TALO- JA ASUNTOTYYPIT
Vuokraviikko on normaalisti lauantai-lauantai. Talon saa käyttöön 16h00 ja se luovutetaan seuraavana lauantaina kello 10h00 mennessä. Kohteeseen saa tuoda pienen kiltin lemmikkieläimen.

KAKSIO 24K (K1) (1- 2 henkeä).
Asunnon pinta-ala 35 m². Olohuone / keittiö,  1 x makuuhuone. Mahdollisuus majoittaa olohuoneen vuodesohvalle 3. matkustaja. 1 x kph ja wc.

KAKSIO YLÄKERRALLA TAI PIENKOLMIO 26X/36 (K1)(1 – 4 henkeä).
Asunnon pinta-ala noin 40  m². Olohuone / keittiö,  2  x makuuhuone parivuoteella. Kaksio + yläkerta ratkaisussa on toinen makuuhuoneista tässä lisäkerroksessa, jolloin vuoteet saattavat olla myös kerrossängyt. Mahdollisuus majoittaa olohuoneen vuodesohvalle 5. matkustaja. 1 x kph ja wc.

4 HUONETTA 48/48Z (RQ) (1 – 6 henkeä).
Koko noin 75 m² . Olohuone /  keittiö, Yhteensä 3 x makuuhuone parivuoteella. 2 x kph ja wc. Mahdollisuus käyttää olohuoneen vuodesohvaa 7. majoittujalle. Toisinaan parviratkaisu, jolloin yksi makuuhuoneista on parvella.