Provence Fayence

Eri kokoisia taloja ja asuntoja Ranskan Provencessa Fayencessa, noin 50 kilometrin päässä Nizzasta. Vuokrattavissa ympäri vuoden. Erillistaloissa omat uima-altaat. Lisäksi iso yhteinen allasalue. Helppo kohde lomailijalle, joka haluaa tutustua sekä Provencen sisämaahan, että Rivieraan. Talot ja asunnot sopivat hyvin myös pidempiaikaiseen oleskeluun.

Talvikaudella alle viikon vuokra-ajat myös mahdollisia. Talovuokran mukana saat vinkkejä retkikohteisiin ja esim. ravintolavinkkejä mukaan. Tarjolla yhteensä 8 eri kokoista asuntoa tai taloa.

Kaikki talot ovat perinteiseen provencelaiseen tyyliin rakennettuja. Nauti majoituksesta, kylpylästä, uima-altaasta, kauniista maisemista ja monipuolisista retkikohteista Provencessa. Alueella on maksutta käytössä kaksi hiekkanurmipohjaista tenniskenttää sekä koripallo / jalkapallokenttä sekä alueen yhteinen 700 m2 kokoista uima-allasta.

HINNAT KESÄ 2020 FAYENCE

Perheelle sopiva lomakohde Ranska“Olimme alkukesästä Fayencessa ja tämä oli varmasti rennoin ja huolettomin loma mitä olen koskaan viettänyt. Olin heti kuin omassa kodissa, kaikki toimi ja talo oli siisti. Pelasimme tennistä ja jalkapalloa omilla kentillä ja nautimme uima-altaasta. Talojen välissä oli näkösuojaa niin, että olinkin lomastani suurimman ajan uima-puvussa niin terassilla ja altaalla. Erinomaista oli myös, että saatoimme tilata jääkaapin täytön ennakkoon.”  Lasten kanssa V68 talossa asunut Marja.

Täällä riittää tekemistä kaikille. Esimerkiksi keskiaikainen Fayencen kylä sijaitsee noin 4km päässä asunnoilta ja taloilta. Kylässä useita hyviä alueelle ominaisia ruokapaikkoja. Parfyymeistään kuuluisa Grasse on talostasi noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Kaupunkiretkikohteita ovat esimerkiksi rannalle sijoittuvat Cannes, Nice, Antibes ja Monaco. Luonnosta pitävälle Verdonin luonnonpuisto ja Verdonin järvi (uima-rannat, patikointi, kanootti) sekä upea Moustiers de Sainte Marie.

Golfareille lähellä Golf Four Seasons (4 km), Golf de  Saint Endreol (la Motte), Golf de Taulane (La Martre), Riviera Golf Club (Mandelieu la Napoule), Golf d’Opio.