Luostarihotellit Ranskassa

Vanhoihin luostareihin on usein entisöity hotelleja Ranskassa. Nämä ovat kauneuden kehtoja rauhallisilla alueilla, usein maaseudulla. Matkasi voidaan suunnitella niin, että majoitut vain erilaisissa luostarihotelleissa. Luostarit on kunnostettu hyvällä maulla vanhan hengen säilyttäen.

Luostarihotellit ovat vaikuttavia.Luostarihotellimatka Provenceen 5 yötä

Provence ei ole vain aurinkoa, viiniä, laventelipeltoja ja auringonkukkia. Alueen historiaan tutustut kuin huomaamatta majoittumalla upeissa luostareihin entisöidyissä hotelleissa.

Ehdotamme viikon matkalle majoitusta kahdessa historiallisessa rakennuksessa. Ensimmäinen majoituksesi (3 yötä) sijaitsee keskellä Provencea St Maximin kylässä. Luostari rakennettiin 1200-luvulla, jonka jälkeen rakennus ehti toimia myös linnoituksena katolisten ja hugenottien sodan aikana. Toinen majoituksesi (2 yötä) on Manessa, missä 1600-luvulta rakennettu luostarissa on toiminut myös hoitokoti. Hedelmäpuiden, viinin ja yrttien viljelyyn keskittyneistä sisarista viimeiset poistuivat luostarista vuonna 1999, jolloin muutostyöt hotelliksi aloitettiin. Tässä hotellissa on myös ihana spa-osasto.

Matkan hinta: alk. 890 € / hlö
Hinnat edellyttävät 2 matkustajaa majoituksella 2hh ja sisältävät majoituksen, aamiaiset, paikalliset verot, yhden illallisen kummassakin majoituksessa (ilman juomia), vuokra-auton esim. Marseillen lentokentältä koko matkan ajalle. Matkalle saat mukaasi myös vinkkejä muista alueen luostareista, missä kannattaa vierailla.

Katso lyhyempi viikonloppupaketti Manen luostarihotelliin, missä myös spa-osasto: LUOSTARIIN ENTISÖITY HOTELLI JA L’OCCITANE -SPA PROVENCESSA.