Golf-matkat Ranskassa, yleistä

Ranskassa on laadukkaita golf-kenttiä ympäri maata. Meillä on runsas ja laadukas valikoima perheesi, ryhmäsi tai yrityksesi matkan räätälöimiseen eri puolilla Ranskaa. Pyytäessäsi tarjousta mieti myös montako pelikierrosta olet ajatellut pelata ja anna myös tasoituksesi saman tien meille tiedoksi.

Matkaideoita golfareille:

All inclusive golf Club Med
Pamplemousse myy Suomessa ranskalaisen Club Medin matkoja golf-kohteisiin niin Ranskassa kuin ympäri maailman. Laadukkaita kohteita, joista Ranskassa suosittelemme OPIOTA PROVENCESSA.

Ylellinen jokilaivaristeily & golf
Tasokkaat jokilaivaristeilyt Provencessa. Risteilyyn voit ostaa lisänä golf-paketin, jolloin mukana viisi pelikertaa aina eri kentillä. Risteilyn pituus 6 vrk. JOKILAIVAN OHJELMA.

Ranskan kielen kurssi & golf
Opiskele kieltä ja pelaa golfia. Kierroksia niin monta kuin haluat ja jos tarvitset golf-kurssia, niin sekin järjestyy. En francais, bien sûr. KIELIKURSSI JA GOLF.

Talo golf-kentän kupeesta omaan käyttöön. Saatavilla ympäri vuoden.
Varaa itsellesi laadukas talo, jossa valmiiksi kaikki tarvittava paikan päällä. Kohteita ympäri Ranskan. Henkilömääräluku on todellisten vuoteiden määrä, ei käytössä vuodesohvia. Hyvin varustellut keittiöt, kauniit sisustukset. Kaikilla taloilla 4**** luokitus. TALO GOLF-KENTÄN LAIDALTA.

Viini & golf -matka Bordeaux
Lähde golf-matkalle, jossa yhdistät golfin, viinitilaretket, maaseudun ja merenrannan. Bordeaux’n alueen golf ja viinit ovat omaa luokkaansa.

Valmiit majoitus- & peliaikapaketit
Valmiita hotelli- ja peliaikapaketteja saat nettimme kautta Hotels & Preference – linkistä. Voit myös soittaa varauksesi puh. 09-4551121. Mukana tunnetut paikat kuten Evian, Saint Malo ja Margaux. Paketteja myynnissä alkaen 1 vrk sisältäen green feen. Katso
26 GOLFARILLE SOPIVAA LAATUHOTELLIA Ranskasta. Nämä voi varata suoraan netistä tai soittamalla meille, jolloin saat tietoosi myös mahdolliset erikoistarjoukset.

Varaamalla 1 – 2 vrk paketteja / kohde voit kiertää vaikka koko Ranskan golfia pelaten laatukentillä. Miksi et menisi vaikka Margaux’n viinialueen kentälle Bordeaux’ssa ensiksi ja jatkat siitä Pyreneille tai keski-Ranskaa kohti. Näissä varauksissa maksu aina paikan päällä luottokortilla. KATSO LISÄÄ VALMIISTA GOLF-PAKETEISTA.