Golf Evian Resort

Evianissa järven rannalla on yksi Ranskan tasokkaimmista golf-keskuksista, Golf Evian Resort. Keskus isännöi naisten LPGA Major-turnausta Evian Championship ensimmäistä kertaa vuonna 2013.

Majoituksen voit valita kahdesta hulppeasta Evian Resortin hotellista, Ermitage 4* tai Royal 5*. Lähin lentokenttä on Geneve, jonne on vajaan tunnin ajomatka.

Golf Evian Resort

Evian Resort sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Annecyn ja Geneven kaupungeista, kauniissa ympäristössä laajojen puistojen ympäröimänä, aivan Ranskan alppien juurella. Näköala Léman-järvelle kruunaa paikan.

Hotelli Ermitagessa 4**** on lähes sata huonetta ja Hotel Royalissa 5***** puolet enemmän. Molemmissa hotelleissa baareja, ravintoloita sekä kylpylä; kaikki nämä ovat Resortin vieraana käytössäsi. Lapset on otettu kohteessa myös huomioon, ja Evianin kasinolle sinulla on vapaa pääsy.

Golf Resort Evian Alppien juurella Ranskassa.

Resortin 15 hehtaarin Golf Training Center on vapaasti käytettävissäsi lomasi aikana. Training Center tarjoaa hyvät puitteet lyöntien harjoitteluun; paikan päältä saat myös golf-pron palvelut. 18-reikäiselle kentälle (par 72, 6054m) ei ole erillistä tasoitusvaatimusta, suositus hcp 36. Green card oltava voimassa. Kentälle on hotelleilta matkaa noin 5 min resortin omilla pikkubusseilla.

Rakennamme matkan Evianiin sinulle sopivana ajankohtana joko ryhmälle tai yksittäislähtijälle. Kysy omaa tarjoustasi Pamplemoussen toimistosta.