Golf Bordeaux

Tasokkaat majoitukset ja golf-kentät sekä viinitilavierailut ja maistiaiset ovat Atlantin rannalla sporttia ja ranskalaista art de vivreä parhaimmillaan.

“Kiitos HURJASTI järjestelyistä!!! Tarjous oli rakennettu juuri toiveiden mukaan. Hotelli oli enemmän kuin osasimme odottaa.  Pidimme palvelun lisäksi erinomaisista ruoista/viineistä. Ja saunassa oli ihana piipahtaa iltaisin. Kentät meille oikein sopivia. Parhaimmiksi totesimme Medocin omat kentät. Ilmat olivat golfia ajatellen erinomaiset (20-asteen pinnassa olivat lämpötilat). Vuokravälineet olivat hyviä ja kaikki aikataulut pelaamisten suhteen toimivat hienosti. Vuokramailojen osalta täyttivät toivomuksemme hyvin. Lacanaun kentällä minulle tuotiin parin väylän jälkeen lisämailakin :).”
– Matkalaiset heinäkuussa 

Hotellin huoneissa oma terassi ja näkymät viheriöille.

Golf du Médoc 5 vrk – 4 yötä

Majoitu ja pelaa yhdellä Euroopan parhaimmista kentistä, Golf du Médoc. Kierrä kaksi tasokasta kenttää (par 71, 6576m ja 6237 m). Meren läheisyys ja kenttien teknisyys luovat tunnelmaa ja haasteita pelaajille. Matkaan sisältyy green fee myös merenrantakenttä Lacanauhun.

Majoitus Golf du Médoc Hôtel & Spa:ssa, jonka kaikki huoneet tilavia ja varustettu omalla terassilla. Näkymät golf-kentille. Hotellissa oma ravintola, baari, spa, klubi-talo. Bordeaux’sta 20min autolla.

Hinta touko-syyskuulle alkaen: alk. 965 € / hlö

Sisältää farmarityyppisen vuokra-auton Bordeaux’n lentokentältä, majoituksen 2hh buffet-aamiaisilla, 3 green feetä / hlö Golf du Médocin Châteaux- ja Vignes -kentille sekä Golf de Lacanauhun, rajattoman sisäänpääsyn hotellin spahan sekä yhden illallisen (ilman juomia) hotellin ravintolassa. Kysy myös illallisia tai lisää peliaikoja liitettäväksi matkaasi.

TUTUSTU MYÖS GOLFAREILLE TARKOITETTUIHIN TALOIHIN JA ASUNTOIHIN.

KATSO LISÄÄ BORDEAUX’N VIINIMATKOISTA.