Golf Biarritz

Golfaaminen Biarritzissa on unelmaa. 12 kenttää lähialueella tai aivan vieressä. Lisäksi ranta ja sen kaupunki romanttisine historioineen. Miten olisi klassinen Biarritzin keskustan Pharen kenttä tai Chiberta? Mahdollisuus pelata myös Makilan, Arcanguesin, Biarritzin, Molietsin, Seignossen ja Ilbarritzin kentillä. Meillä myös runsaasti asuntoja eri kenttien läheisyydessä vuokralle.

Biarritzissa kukin golfaa tyylillään.

Teemme matkoja hevi- ja light-golffareille. Eli pelaa sielusi kyllyydestä tai kierrä vain muutama kierros matkasi aikana. Majoitukset ja kierrokset varaamme sinun toiveidesi mukaan. Hyvä auto on tietenkin täällä erinomainen lisä, jotta voit kierrellä eri kentillä. Voit samaan matkaan halutessasi lisätä päivän Bordeaux’n kentillä.

Asumiseen tarjoamme vaihtoehdoksi hotellia, omaa huvilaa, omaa asuntoa tai lomakotia.

Golf-matka Biarritziin, 7 yötä

Majoitus Biarritzissa keskustan hyvätasoisessa hotellissa. 7 yötä buffet-aamiaisilla kahden hengen superior-huoneessa komein kaupunkinäkymin. 3 x green fee Biarritzin kaupunkikentälle Golf le Phare sisältyy matkan hintaan valmiiksi. Yksityiset lentokenttäkuljetukset kentältä hotellille ja takaisin. Golf-kentille kulkemisiin lisäkuljetukset mahdollisia tai kulkeminen taksilla (jos mukana oma bägi).

Hinta alkaen kesälle (touko-kesäkuu): 1190 € / hlö, kun 2 matkustajaa majoituksella 2hh.
Lennot eivät sisälly hintaan. Lisägreenfeet ja muut matkapalvelut lisämaksusta. Hintaan lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Atlantin rannalla suosittelemme myös lomataloja Moliets’ssa. Katso tästä:
GOLFAREILLE SOPIVAT TALOT JA ASUNNOT

Golfaamaan Biarritzin kentille

Biarritzin alueen kentistä:

• Golf de Seignosse
Yksi Ranskan ehdottomasti parhaista kentistä. Kentän kauneus ja taidokkuus pitää kokea itse. Par 72, 6129 m. Arkkitehti Robert van Hagge.

• Biarritz le Phare
Perinteikäs baskiurheilun ylpeydenaihe Biarritzissa. Par 69, 5402m. Arkkitehdit Tom ja Willie Dunn.

• Makila Golf Club Bayonne Bassussarry
18 aivan erilaista väylää jylhien tammien katveessa. Par 72, 6176 m. Arkkitehti Rocky Roquemore.

• Le Golf d’Arcangues
Kenttä tarjoilee kauniita maalais- ja vuoristomaisemia, ja väylät on mukavasti suunniteltu maaston mukaan. Terassi hengähtämistä varten 1 ja 10 reiän aloituspisteessä ja 18 lopussa. Par 72, 6142 m. Arkkitehti R. Fream.

• Golf Training center Ilbarritz
9 väylää ja hyvät treenausmahdollisuudet (mm. puttauskenttä) lähellä Biarritzin keskustaa.

BIARRITZ YLEISTÄ JA MATKAT BIARRITZISTA LÄHIALUEILLE