Golf Omaha Beach

Normandiassa on melkein 40 golfkenttää, joista olemme valinneet matkaasi yhden erityisimmistä, Golf Omaha Beachin. Se sijaitsee meren rannalla historiallisen Omaha Beach -rannan lähettyvillä. Colleville-sur-Meriin, toisessa maailmansodassa kaatuneiden amerikkalaissotilaiden hautausmaalle, 5 km. Tutustu myös Juno ja Utah Beach -rantoihin.

Golf-matka Omaha Beach 4 vrk – 3 yötä

Yksi parhaista Normandian kentistä. Kaksi 18-reikäistä rataa, joissa teknistä haastavuutta. La Mer -kenttä 6216 m, par 72, merimaisemat, rakennettu vuonna 1986. Le Manoir, 6097 m, par 71, sisämaan kauneutta, rakennettu vuonna 2008. Arkkitehti Yves Bureau. Matkaasi sisältyy 1 green fee, näin voit loppuajan käyttää hotellilla lomailuun, alueen historiaan tutustumiseen tai tottakai voit pelata myös toisen kierroksen!

Kartanomajoitus tarjoaa hulppeat puitteet golflomallesi Normandiassa.

Majoitus Port en Bessinin kylässä 5 min ajomatkan päässä Omaha Beachiltä ja alueen golf-kentältä. Hotellisi**** ei ole vain yöpymispaikka, vaan tämä vanha 1700-luvun kartano lumoaa kokonaisuudellaan. Miljöö, palvelu, ruoka ja ulkoiset puitteet houkuttelevat viihtymään. Käytössäsi kesäkaudella lämmitetty uima-allas sekä tenniskenttä. Lisäksi olet keskellä Calvados-seutua, mikset siis vierailisi tislaamossa ja ostaisi muutaman tuliaisen? Huoneet tilavia ja ylellisiä.
Hinta kesäkaudella alk. 950 € / hlö

Hinnat sisältävät vuokra-auton Pariisista, 3 yön majoituksen deluxe-huoneessa, buffet-aamiaiset ja 1 green feen per hlö. Lisägreen feet lisämaksusta. Hinnat edellyttävät 2 matkustajaa ja majoitusta 2hh.