Golf Pariisi

Pariisiin pääset suorilla lennoilla joka päivä. Pakkaa mailasi mukaan ja lähde golfaamaan Pariisin lähialueille. Suosittelemme Pariisin eteläpuolella sijaitsevaa Augervillea. Kauniit ja upeat puitteet, hyvä ruoka ja rajaton pelioikeus golf-kentällä (peliajat saatavuuden mukaan). Hotellilla on auennut myös uusi spa-osasto. Halutessasi kysy myös muita kenttiä.

Golf d’Augerville

Upea 40 huoneen linnahotelli lähellä Pariisia ja Fontainebleauta. Historialliset rakennukset 1600-luvulta ja 18-reikäinen golf-kenttä antavat hienot puitteet niin vapaa-aikaan kuin seminaarimatkaankin. Linnassa kaksi ravintolaa, oma suklaatehdas ja  spa-osasto (Carita ja Décleor). Neljän tähden hotellin palvelut.

Ylellinen pitkä golf-viikonloppu Ranskassa.

Matkasi sisältää:
– Yksityiset edestakaiset kuljetukset Pariisin CDG:n tai Orlyn lentokentältä
– Majoituksen kahden hengen huoneessa 3 yötä Augervillen golfhotellissa****
– Puolihoidon sisältäen buffet-aamiaiset ja illalliset ruokajuomineen
– Rajoittamattomasti golfia hotellin kentällä (par 72, 6294m)
– Pääsyn driving rangelle
– Tervetulodrinkin baarissa
– Rasian hotellin omaa suklaata huoneessasi

Hinta 1.11.2017 – 31.3.2018: 980 € / hlö
Hinta 1.4 – 31.10.2018: 1030 € / hlö

Hintaan kuuluva huone on tradition-huone, joka sijaitsee linnamaisen päärakennuksen sivurakennuksessa. Lisämaksu linnassa sijaitsevasta deluxe-huoneesta 70 € / 95 € per hlö matkan ajankohdan mukaan. Hinta ei sisällä lentoja. Hintaan lisätään hinnastomme mukainen palvelumaksu. Halutessasi matkaan voidaan yhdistää toinen golf-kohde tai yöpymisiä Pariisissa.

Rentoudu golfaten ja linnan puitteista nauttien.