Golf Samppanja

Pariisista on Champagnen maakuntaan kivenheitto. Charles de Gaullen lentokentältä ajat golf-kentille reilun tunnin verran. Ja miksipä ei matkaan yhdistettäisi muutamia kuplivan maistelutuokioitakin. Majoitusta tarjoamme persoonallisissa hotelleissa, missä ymmärretään hyvän ruoan ja samppanjan päälle. Matkastasi tehdään juuri sen mittainen, kuin mitä sinulla on aikaa ja lähteä voit milloin vain. Tässä ehdotuksemme:

Golf-matka Samppanjaan 4 vrk – 3 yötä

Pitkä viikonloppu Samppanjan maaseudulla golfia pelaillen ja samppanjaa maistellen. Majoitus joko Reimsissä 4*** tai 1800-luvun arvokkaassa kartanossa, joka on tyylillä kunnostettu hotelliksi 5*****. Kartanossa Michelin-ravintola ja loistava viinivalikoima.

Hinta alk. 970 €

Matka sisältää:
– Vuokra-auton Pariisin CDG:n lentokentältä
– 3 yön majoitus Reims 4*tai maaseutukartanossa 5* (lisämaksu)
– Buffet-aamiaiset ja paikalliset verot
– 2 green feetä per hlö samppanjan alueella (ajoa max. 30 km / suunta)
– Vierailun Reimsissa suuressa samppanjatalossa maisteluineen (esim. MUMM).

Hinta ei sisällä lentoja tai golfbagien kuljetusmaksuja lennoilla. Nämä voidaan haluttaessa lisätä matkaan. Hintaan lisätty hinnastomme mukainen palvelumaksu.

Matkustajien kommentteja:
“Reimsissä käytiin Golf de Reims, joka on osittain vanha (20-luvulta) mutta makoisa puistokenttä sanan varsinaisessa merkityksessä. Väylien välissä olevat puut noukkivat slaissit ja hookit ja lopetus “19 reiällä” on sadunomainen paluu ritariaikaan; kelpaa lyöntejä muistella shamppanjalasin äärellä. Tämä  on suosikkimme ja toinenkin Reimsin (Golf de Champagne) lähikenttä on pelaamisen arvoinen.

On hyvä muistaa, että puritaaninen golf ei ole paikallisten suosiossa eli jos jokin väylä ei vedä, ottaa lokaalipelaaja koiran ja eväät ja siirtyy esim. kolmoselta väylälle 14. Koira kytkettynä ja patonki bägissä.”