Golf Saint Endreol Provence

Saint Endréol on tasokas golfkeskus noin tunnin ajomatkan (76 km) päässä Nizzasta sisämaahan. Paikan päällä 18-reikäinen kenttä, ravintoloita, spa. Viinikyliin Le Muyhin ja Les Arcs’iin matkaa vain 6-8 km. Suositus hcp on tälle kentälle 30. Tyylikkäät huoneet ja asunnot. Oma ravintola ja kylpylä. La Motten kirkonkylän pieni kävelymatka.

Toteuta omatoiminen matka haluamanasi ajankohtana. Saint Endréolissa on hotellihuoneita, huoneistoja ja erillistaloja (jopa 5mh) omalla uima-altaalla. Resortin asiakkaana pääsy ulkouima-altaalle ja spahan ovat ilmaisia.

Pyydä tarjous omalle matkallesi.

LATAA TÄSTÄ ESITE VUOKRATTAVISTA HUONEISTOISTA JA VILLOISTA 2021

Näin luonnehditaan golf-kenttää Saint-Endréolissa
Saint-Endreol sijaitsee La Motten metsäisillä kukkuloilla ja sen verran korkealla, että siellä on himpun verran viileämpää kuin alavammalla maalla sijaitsevilla kentillä. Golfkärryjä saa käyttää, mutta maaston vaihtelevuuden takia auto on lähes välttämätön, ainakin jos haluaa hyviä pelisuorituksia loppuun saakka.

Korkeuseroja kentällä riittää : esim. väylä 13, par kolmonen, lyödään huikean korkealta kalliolta veden ympäröimälle griinille. Monet avaukset ainakin pitkälyöntisille pelaajille aiheuttavat päänvaivaa, sillä doglegejä on paljon ja väyliä on leikattava aika rohkeasti ja jopa sokkolyöntejäkin tarvitaan paikka paikoin. Pituus ei ole tälläkään kentällä rasite, mutta muuten kenttä on melko vaativa. Tarkoilla lyönneillä ja strategisesti viisaalla pelillä on kuitenkin mahdollista yltää hyväänkin tulokseen. Visuaalisesti kenttä on todella kaunis: taustalla kohoavat vuorenhuiput ja rauhalliset metsämaisemat ovat upeita, joten ainakin esteetikot viihtyvät tällä kentällä.