Provence pelimatka mentorin kanssa 3. – 7.4.2016

Keväinen golf-viikko Ranskan Provencessa. Matkalla pääset pelaamaan ja happotestaamaan taitosi Dolce Fregaten korkeatasoisella ja haastavalla golfkentällä. Mukana seuraa suomalainen golfaajien psyykkisen valmennuksen asiantuntija, Golf–opas mielenhallintaan kirjan kirjoittaja, Taru Hermunen-Kuusela, joka on mentoroimassa peliäsi ja pelitunnelmaasi paremmaksi tulevaa kesää varten.

Dolce Fregate kenttä, hyvä golf

Pelaamme kierroksen joka päivä yhdessä mentoroinnin lisäksi. Sinulle kuuluu pakettiin valmiiksi myös rajoittamaton pelioikeus Dolce Fregaten kentillä. 18-reikäinen on tunnettu hulppeista maisemistaan meren äärellä.  Iltaisin ruokailemme yhdessä omalla hotellilla, tiistaina pidämme vapaailtaa, jolloin voi vierailla esimerkiksi viereisessä Bandolin rantakylässä.

Miksi mentori?
Opit matkalla joka päivä käytännön keinoja keskittyä omaan peliisi ja suoritukseesi jokaisella lyönnillä sekä luomaan tietoisesti omaa parasta suoritustasi edesauttavia ajatuksia ja tunteita, itseluottamusta ja pelivarmuutta. Palkitsevuutta ja lohdutusta pelitunnelmiin tuovat myös pienen ryhmän viihtyisä tunnelma sekä matkan elämykset hyvän ruuan ja viinien parissa.
Golfmentoroinnista vastaa, ja lisätietoja matkan mentoroinnista antaa Taru Hermunen-Kuusela
taru@golfhuoltamo.com, http://golfhuoltamo.com, puh 050 337 6564

Lennot:  su 3.4.16 Helsinki 6h40 – Nizza 9h ja to 7.4.16 Nizza 20h10 – Helsinki 22h35

Majoittuminen on 4* hotellissa Dolce Fregatessa. Hotellin yhteydessä on myös ulko- ja sisäuima-altaat,kylpylä ja tenniskentät. Hotellin vieressä on toimiva viinitila.

Golfkentät:  18-reikäinen kaunis Dolce Fregate -kenttä. Par 72, 6210 m, upeat näköalat ja 9-reikäinen harjoittelukenttä, Par 29, 1700 m.

Matkan hinta 1.850 € / hlö / majoituksella 2hh.
Lisämaksu 1hh 270  €.
+ palvelumaksumme 24 € / hlö.
Hinnat edellyttävät vähintään 10 matkustajaa mentorin lisäksi.
Lähtiessäsi yksin on sinun varattava single-huone.

PROVENCEN GOLFMATKA ESITE  3. – 7.4.2016 EHTOINEEN