Hiihtokohteet Ranska

Rakennamme laadukkaita omatoimisia matkoja ranskalaisiin kohteisiin eri puolilla Alppeja, eteläisiä Alppeja ja Pyreneitä. Matkoja tehdään niin sekä yksin matkustaville että ryhmille tilauksesta.

Pyydä meiltä tarjous omasta matkastasi. Jos haluat että kohteessa voi harrastaa myös maastohiihtoa on meillä tarjota sinulle tai ryhmällesi ratkaisua myös tähän.

Valikoimassamme on runsaasti asuntoja ja chaleita (jopa 20 ihmistä yhdessä) vuokrattavaksi niin Chamonix’sta, kolmesta laaksosta (Meribel Mottaret, Meribel, Courchevel, Les Menuires, Val Thorens) tai vaikka Paradiskin alueelta Les Arcsista tai La Plagnesta…. oikeastaan melkein mistä vaan ranskalaisesta alppikylästä.

Alpeille lennät kätevimmin Sveitsiin Geneven lentokentän kautta.  Talvelle 2020 tarjolla myös suorat lennot Helsinki – Lyon.

Pyreneille voit lentää Barcelonan kautta ja eteläisille Alpeille pääset kätevästi Nizzasta. Matkasi voi olla viikon, kuukauden tai vain viikonlopun mittainen.

Olemme etsineet kohteita, joissa on jokaisessa on jokin merkittävä ominaisuus tai syy olla valittu, kuten:

– normaalia isommat asunnot
– laadukkaita hyvän ruoan keittiöitä puolihoitoon
– asuntojen puhtaus
– palvelun henkilökohtaisuus
– kylän idyllisyys / ranskalaisuus
– ranskalaistyyppiset mukavat pienhotellit

Kuljetukset hiihtokeskuksiin

Lähtijöiden määrästä riippuen on kuljetus yksityisellä minivanilla, pikkubussilla tai linja-autolla. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto. Ryhmille tilaamme aina oman bussin. Yksityinen kuljettaja odottaa sinua lentokentällä.

Ranskassa syöt hyvin myös hiihtokeskuksissa

Koska hyvään hiihtomatkaan kuuluu myös nautinnolliset ateriat voimme halutessasi varata sinulle sopivia ravintolapaikkoja etukäteen. Voimme antaa ehdotuksia esim. Gault & Millau -luokitusten perusteella tai muuten hyviksi koettuihin ravintoloihin. Osassa hotellejamme tai suite-asuntoja on puolihoitomahdollisuus.