Hiihtokauden infoa

Hiihtokaudella teemme sinulle hiihtomatkan käytännössä mihin tahansa Ranskan kohteeseen. Lähtijöitä voi olla 2 tai vaikka hyvinkin iso ryhmä, esimerkiksi seminaaria varten. Ranskan hiihtokohteisiin pääset useamman lentokentän kautta: Geneve, Lyon ja Nizza.

Valikoimassamme on asuntoja kohteissa sekä isompia alppi-chaleita. Valikoimamme ei ole nettisivuilla kokonaisuudessaan näkyvillä. Pyydä meiltä tarjous sinun hiihtomatkastaisi. Emme päivitä kaikkia hintoja nettiin.

Teemme hiihtomatkoissa suurimmaksi osaksi maapalveluja, suurin osa asiakkaistamme varaavat omat lentonsa. Halutessasi lisäämme lennot varaukseesi, kerro tämä ja varausvaiheessa.  Suorien lentojen lentokentät Helsingistä ovat seuraavat:

  • Geneve  – Päivättäiset 2 vuoroa Finnairilla. Täältä näppärästi yhdistämme 3 laaksoa, Chamonix, Val d’Iseré / Tignes ja samoin maastohiihtäjien Saisies’n ja perheiden Samoensin.
  • Nizza – Eteläiset Alpit ! Norwegian lentää talvekaudella keskiviikko / sunnuntai. Näin voimme helposti rakentaa sinulle hiihtomatkan eteläisille Alpeille, esim Aurons.
  • Lyon –  Finnairilla lautantiaisin 21.12.2019–28.3.2020. Täältä lähdet vaikka 2 Alpesiin tai Alpes d’Hueziin.
  • Milano –  Finnairin 2 lentoa päivittäin. Montgenevre ja esim. Serre Chevalier

Onko mukana maastohiihtäjiä? Jos tänä talvena haluat tehdä mukavan 3 yön matkan tai koko viikon loman niin, että sinulla on laaja rinneverkosto sekä yli 50 km latuja suosittelemme että pyydät meiltä tarjousta Samoensin. Matka Geneven kentältä on lyhyt ja tämä pieni perinteinen kylä on nostanut profiiliaan.