Kolme laaksoa Menuires, Val Thorens, Meribel tai Courchevel

Hiihtoalue on kolmen laakson hiihtoalue, jossa yhdistyvät Meribel, Mottaret, Les Menuires, Val Thorens ja Courchevel.  Olemme etsineet tai  isommalle perheelle tai kahdelle ystäväperheelle sopivia asuntoja sekä hotelleja pienten asuntojen lisäksi. Kysy tarjous omasta hiihtomatkastasi joko perheellesi tai yrityksesi asiakkaille ja autamme mielellämme. Mallihinnat ovat Les Menuires’n asuntoihin. Kysy sinulle sopivasta viikosta ja toivekohteestaasi lisää.

Kysy hintaa kohteeseen Pamplemoussen toimistosta.

MAAPAKETTI RANSKAN ALPEILLE HYVÄSSÄ ASUNNOSSA SISÄLTÄEN 7 YÖTÄ

– Yksityiset lentokenttäkuljetukset Geneve – Les Menuires  majoitus – Geneve.
– Laadukas asunto sen maksimiasukaslukumäärän mukaan
– Lakanat ja pyyhkeet, sängyt pedattuina, pyyhkeet (2 / hlö) vaihdetaan viikolla kerran
– Asunnon loppusiivous (keittiö tulee itse siivota)
– Isommissa asunnoissa on takka, TV, turvasäilö, suksisäilö
– Hinta ei sisällä lentoja Geneveen eikä hotellin oleskeluveroa (2 € /yö / yli 13-v)
– Kysy oman viikkosi hinta sinulle sopivassa asunnossa ja omalla henkilömääräälläsi.
– Matka on mahdollinen kun  kesto 7 vrk lauantai-lauantai

 

Chalet-asunto KAKSIO ALKOVILLA, 4 henkeä samassa asunnossa
Kaksio jossa yksi makuuhuone ja kerrossängyt alkovissa, keittiönurkka, 1 x kph, 1 x wc. Pinta-ala noin 35 neliötä. Parveke tai terassi.

Chalet-asunto KOLMIO, 4 henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 50 m2. Olohuone, keittiönurkka, 2 x 2 hengen makuuhuone, toinen mh:sta parivuoteella.  1 x kph, 1 x wc. Parveke tai terassi.

Chalet-asunto KOLMIO ALKOVILLA, 5 henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 72 m2. Takallinen olohuone, keittiönurkka, 2 x 2 hengen makuuhuone, toinen mh:sta parivuoteella. 1 x alkovi kerrossängyllä,  2 x kph, 2 x wc. Parveke tai terassi.

Chalet-asunto VIISI HUONETTA, 8 henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 95 m2. Takallinen olohuone, ruokailutila olohuoneessa, keittiönurkkaus, 4 x 2 hengen makuuhuone (joista 1 mh on parivuoteella). Asunto voi olla useamman kerroksen ratkaisu. 3 x kph, 2 x wc. Parveke tai terassi.

Chalet-asunto VIISI HUONETTA JA SAUNA, 8 henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 95 m2. Takallinen olohuone, ruokailutila olohuoneessa, keittiönurkkaus, 4 x 2 hengen makuuhuone (joista 1 mh on parivuoteella). Asunto voi useamman kerroksen ratkaisu. 3 x kph, 3 x wc. Parveke tai terassi. Asunnossa on lisäksi sauna.

Chalet-asunto VIISI HUONETTA  7  henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 105 m2. Takallinen olohuone, ruokailutila olohuoneessa, keittiönurkkaus, 4 x 2 hengen makuuhuone (joista 1 mh on parivuoteella). 1 x alkovi jossa kerrossängyt. Asunto voi useamman kerroksen ratkaisu. 3 x kph, 2 x wc. Parveke tai terassi.

Chalet-asunto KUUSI HUONETTA,  9  henkeä samassa asunnossa
Asunnon pinta-ala noin n 105 m2. Takallinen olohuone, ruokailutila olohuoneessa, keittiönurkkaus, 5 x 2 hengen makuuhuone (joista 1 mh on parivuoteella).  3 x kph, 3 x wc. Parveke tai terassi.

Matkan hintaan lisätään Pamplemoussen voimassa oleva palvelupalkkio / hlö. Huoneissa ja niiden sänkyjärjestelyissä voi olla matkanjärjestäjästä riippumattomia petijärjestysten muutoksia. Kun asunnossa majoittuu maksimimäärää pienempi henkiömäärä muuttuu hinta. Matka ei sisällä lentoja. Lähin lentokenttä Geneve. Kuljetushinnat ovat kuljetusajalla kello 08h00 – 20h00. Asunnot saadaan kello 17h alkaen ja ne tulee luovuttaa 10h mennessä aamulla.

Teemme kohteeseen tarvittaessa ajankohdan mukaan viikoa lyhyempiä matkoja.