SAISIES 2 laskettelua ja maastohiihtoa

Saisien on suomalaiselle vielä tuntemattomampi kohde, mutta ranskalaisille suosittu alue, johon mennään erityisesti viikonlopuiksi perheen kanssa vaikkapa Annecyn kaupungista. Iso rinnealue, jossa painopiste helpoissa ja keskivaikeissa rinteissä. Ranskan upein latuverkosto maastohiihtäjille.

Saisies on mukava kohde sekä lautailijalle, laskettelijalle että maastohiihtäjälle.

Asunnoissamme olet Saisien hiihtoalueen keskeisimmillä paikoilla aivan rinnealueilla. Useita eri kokoisia asuntoja kolmessa eri alppitalossa. Vuokraus normaalisti lauantaista lauantaihin. Useamman viikon oleskelut mahdollisia.

Vuokrattavat asunnot Les Saisies

Usean eri koon vaihtoehtoja neljässä kerroksessa chalet’issa. Pienin asunto on yksiö ja suurin asunto 3 huonetta 6 hengelle. Oheisessa hinnastossa esillä eri asuntokoot. Asunnoilta 500 m hiihtohisseille ja 600 m keskukseen. Asuntojen yhteydessä on kylpylä, jossa saatavilla kylpylähoitoja etukäteistilauksesta asunnon tilauksen yhteydessä. Huoneistojen lisäksi kohteessa yhteinen takkahuone, uima-allas, autotalli, kuntosali ja matkatavaroiden säilytys. Vuokraviikko on normaalisti lauantai-lauantai ellei hinnastossa ole toisin mainittu. Asunnon saa 17h00 – 20h00 ja se luovutetaan 8h00 – 10h00 lähtöaamuna.

ESITE JA HINNAT TALVI 2018 – 2019 SAISIES EMERAUDE

Laajat helpohkot rinnealueet

Espace Diamant hiihtoalueella on 87 hissiä ja 185 km rinteitä, 330 lumitykkiä, 148 rinnettä. 31 vihreätä, 59 sinistä, 47 punaista ja 11 mustaa. Alueella 4 boardercrossia ja 3 snowparkkia.

Hiihtoalueeseen kuuluvat kylät Les Saisies, Crest Volant, Notre Dame de Bellecombe, Flumet ja Praz sur Arly. Alueen hissikapasiteettia on kasvatettu viime vuosina, ja siksi sen helpohkot rinteet sopivat hyvin nautinnollista laskettelua hakeville. Näissä ranskalaisissa hiihtokylissä elää vielä vanhan ajan tunnelma ja kohteet ovatkin erityisesti ranskalaisten suosiossa.

Ranskan maastohiihtokohde

Saisies on myös yksi Ranskan olympiakylistä, vuoden 1992 olympialaisissa se oli oli maastohiihdon lajikeskus. Tämä 1650 m korkeudessa oleva kylä tunnetaan hyvin laduistaan, niitä on yhteensä 140 km. Saisies sijaitsee myös mukavan retkietäisyyden päässä esimerkiksi Megeven tai La Clusaz’n hiihtokeskuksesta sekä Annecyn upeasta alppikaupungista järven rannalla. 30 km Albertvillestä.

Erikoistilauksesta teemme lyhyempiä (min 2 yötä) matkoja Saisies’hin
– lennät Geneveen (ei mukana hinnassa)
– kuljettajamme on vastassa Geneven lentokentällä
– Majoitut asunnossa S2, 24, tai 46
– Asunnon lakanat ja pyyhkeet. Sängyt on valmiiksi pedattu.
– Asunnon loppusiivous sisätyy (ei keittiö)
– Hiihtopäivien päätteeksi kuljettajamme vie sinut takaisin lentokentälle.
– Voit vapaasti valita lähtöpäiväsi ja öitä tulee minimissään valita 2 mutta voit olla myös 4 yötä halutessasi.