Paradiski Plagne

La Plagne kuuluu Paradiski-alueeseen, joka on yksi maailman suurimmistä hiihtokeskuksista. Tarjolla on 425 km hoidettuja rinteitä, kaksi yli 3200 metriin kohoavaa huippua, parhaimmillaan 2100 metrin korkeusero rinteissä. Upeat huiput yli 3000 metrissä.

Kysy hintaa kohteeseen Pamplemoussen toimistosta.

Huoneistomme sijaitsevat Plagne Villages, yhdessä hiihtäjälle keskeisimmistä paikoista koko alueella. Hiihtoalueeseen kuuluu monia kyliä, kuten Les Arcs, La Plagne, Montchavin, Les Coches, yhteensä kyliä on 20. Kaikkialle pääset suksilla. Muutama vuosi sitten rakennettu Vanoise Express -kabiini yhdistää Les Arcsin ja La Plagnen hiihtoalueet uudella tehokkaalla tavalla. Tästä yli 200 paikan kabiinista on upeat näkymät suoraan Mont Blancille.

Tämä on todellista ski in – ski out -elämään, eli suksijan todellinen paratiisi. Lunta riittää hyvin keväälle ja kausi alkaa jo joulukuun puolella.

Hiihtoalue

Plagnessa on tarjolla
– Eri kokoisia asuntoja per viikkoa, mahdollista tilata kyydit erikseen
– hotellimajoitusta tai lyhyempää oleskelua pyynnöstä

Paradiski ja Plagne. Hiihtää voi korkealla ja hyvällä lumella2008©S.Léon

Kauttamme saat Plagneen hyvälaatuisia asuntoja, esimerkiksi seuraavat asuntokoot. Kauttamme saat myös kuljetukset Geneven lentokentältä asuntoihin ja takaisin. Tarjolla on 3 eri kokoa asuntoja käyttöön.

Hiihtoalueella on kaksi yli 3000 m huippua, mutta yhtälailla kaunista metsämaisemaa ja idyllisiä perinnekyliä. Vuonna 1960 alkoi alueesen rakentaminen rinteisiin. Alun rakentamisbuumin jälkeen on jälkeenpäin rakennettualue nostanut profiilia niin että täällä on myös paremman tasoista majoitusta tarjolla. Plagnen eri keskusten välillä kulkee yöhön saakka shuttlebussi ja osaksi alueet ovat yhteydessä toisiinsa myös hisseillä jotka kulkevat myöhään ja auttavat myös jalankulkijoita liikkumiseen.