Portes du Soleil alue les Gets

getslferm09Les Gets (1172 m) sijoittuu Portes de Soleil’n alueelle Morzinen yläpuolelle. Iso hiihtoalue, uudet asunnot ja lyhyt matka Geneven lentokentältä. Tarjoamme Portes du Soleil’n muissakin kylissä myös majoitusta. Ole yhteydessä kun mietit omaa matkaasi.

Upea hiihtoalue Ranskassa

Portes du Soleil on Ranskan suurimpia hiihtoalueita, joka jatkuu Ranskasta myös Sveitsin puolelle.
– 650 km rinteitä
– 12 ranskalaista ja sveitsiläistä alppikylää, kuten Avoriaz, Morzine, Les Gets ja Champéry.
– 22 vihreää, 105 sinistä, 112 punaista ja 37 mustaa rinnettä.
– 9 snowparkkia lumilautailijoille. Avoriaz tunnetaan lautailijoiden mekkana Euroopassa. Ihanteellinen myös aloittelijoille ja keskitason laskijoille.

Les Gets on perheystävällinen lomapaikka, ja osittain kokonaan autoton. Rakennukset ovat perinteisiä chalet-tyyppisiä majoituksia ja tunnelma on rento. Lapsiperheet on huomioitu palvelujen ja aktiviteettien suunnittelussa, mutta kylästä löytyy myös ruoka- ja juomapaikkoja after-skin viettämiseen. Les Gets’ta pääset hiihtämään suoraan ylärinteille uudella Chavanne Express kabiinilla.

Gets’n hiihtoalueella:
– Eri kokoisia asuntoja viikkovuokralla. Pyydettäessä lentokenttäkuljetukset kohteeseen.

Asunnot sijoittuvat useampaan chalet-tyyppiseen alppitaloon. Tarjolla on 3 eri kokoa asuntoja. Asuessasi täällä olet valmiina lähdössä parhaisiin rinteisiin ja lähellä palveluita. Hiihtohissi on vain 400m ja resortin kaupat 300 m päässä. Alueella on ilmainen shuttle-bussilinja, joka kulkee noin 20 minuutin välein. Käytössäsi on myös sisäuima-allas.

Rinnekartta Les Gets