Saisies

Saisies on mukava kohde sekä lautailijalle, laskettelijalle että maastohiihtäjälle. Se on kohtuullisen lähellä Geneven lentokenttää ja siksi sopiva myös lyhyelle alppimatkalla. Täällä  elää vielä vanhan ajan tunnelma ja kohde on erityisesti paikallisten suosiossa. Sopii maltillisille hiihtäjille. Saisies on myös yksi Ranskan olympiakylistä jossa sen ollut maastohiihdon lajikeskus.

Kysy oman matkasi tarjousta Pamplemoussen toimistosta.

SAISIELCHAL15Saisies’ssä tarjoamme
– Asuntovuokra per viikko sisältäen lakana ja pyyhkeet. Kyydit pyydettäessä.
– Lyhyet 3 yön oleskelut mahdollisia,  sisältävät valmiiksi jo kyydit sekä loppusiivouksen asunnossa.

Laajat helpohkot rinnealueet

Espace Diamant hiihtoalueella on 87 hissiä ja 185 km rinteitä, 330 lumitykkiä, 148 rinnettä (31 vihreätä, 59 sinistä, 47 punaista ja 11 mustaa. Alueella 4 boardercrossia ja 3 snowparkkia.

Inhimillisen kokoinen hiihtokeskus Ranskassa sopii hyvin perheille

Hiihtoalueeseen kuuluvat kylät Les Saisies, Crest Volant, Notre Dame de Bellecombe, Flumet ja Praz sur Arly. Alueen hissikapasiteettia on kasvatettu viime vuosina, ja siksi sen helpohkot rinteet sopivat hyvin nautinnollista laskettelua hakeville. Näissä ranskalaisissa hiihtokylissä elää vielä vanhan ajan tunnelma ja kohteet ovatkin erityisesti ranskalaisten suosiossa. Kaikki kohteet sopivat maltillisille hiihtäjille. Saisies sijaitsee myös mukavan retkietäisyyden päässä esimerkiksi Megeven tai La Clusaz’n hiihtokeskuksesta sekä Annecyn upeasta alppikaupungista järven rannalla.

Laatuasuntoja rinteiden vieressä Ranskassa

Asunnot ovat rinteiden vieressä kylässä. Asuntojen yhteydessä on kylpylä, jossa saatavilla kylpylähoitoja etukäteistilauksesta asunnon tilauksen yhteydessä. Huoneistojen lisäksi kohteessa yhteinen takkahuone, uima-allas, autotalli, kuntosali ja matkatavaroiden säilytys.

Voit valita Saisie’ssa asuntosi kahdesta eri kohteesta. Kylä on pieni ja kummatkin asunnot ovat lähellä rinteitä, latuja ja kyläkeskustan palveluja. Muista että pienessä kylässä ovat palvelut edullisempia kuin suurissa kohteissa, esimerkiksi hiihtokortti on halvempi.