Välimeri, Marseille ja Cassis – omatoiminen kävely

Kalkkikivikalliot, Välimeren rannikko, Marseille, Ciotat… Kuka ei olisi haaveillut reppumatkailusta Provencen auringon alla?

Matkatavarat kuljetetaan etapilta toiselle, mukana vain päivän aikana tarvittavat. Kävelyä 4 – 5,5 tuntia päivässä. Ohjelma alkaa Marseillen hotellilta ja päättyy Cassissiin, mistä bussilla Marseilleen. Kävely on melko vaativa ja osittain myös haastava, vaikeustaso 2/3.
Matka mahdollista toteuttaa vuosittain 1.2. – 15.6. ja 15.9. – 15.12. välisenä aikana. Voit itse valita matkasi aloituspäivän tai ottaa siihen lisäöitä esimerkiksi Marseillessa.

Muutaman kerran vuodessa vastaavan tyyppinen kävely tehdään myös opastettuna retkenä kansainvälisessä ryhmässä, jolloin opas mukana. Kysy lisää toimistostamme.

Välimeren kävely (ChdS)

1. päivä: MarseilleMarseillen Calanques on luonnonsuojelualue
Saapuminen Marseillen hotelliin. Jos aikaa, mahdollisuus patikoida Allauch’iin Marcel Pagnolin jalanjäljillä, noin 4 tuntia kävelyä. Illan voi käyttää myös Marseillen satamaan ja vanhaan kaupunkiin tutustumiseen. Illallinen ja yöpyminen Marseillessa.

2. päivä: Iles du Frioul
Patikointia Marseillen rannoilla ja saarilla. Näet upeat kalkkikivikalliot ja niiden ympäröimät lahdenpoukamat sekä mm. vanhan kappelin rauniot. Mahdollisuus uida. 4h kävelyä. Illallinen ja yöpyminen Marseillen hotellissa.

3. päivä: Calanques de l’Estaque, la Côte Bleue
Kuljetus pienellä junalla La Côte Bleue – Redonne. Paluu kävellen Estaque’een, missä aikoinaan maalasivat monet impressionistit ja kubistit haltioituneina alueen maisemien väreistä. 5h 30 min kävelyä. Illallinen ja yöpyminen Marseillen hotellissa.

4. päivä: Les calanques de Sormiou, Morgiou ja Sugiton
Kävelyä Marseillen kukkaloistoisilla nummilla. Upeita maisemia, turkoosia vettä ja hiekkarantoja. 5 h kävelyä. Kuljetus Cassis’iin. Illallinen ja yöpyminen Cassis’n hotellissa.

5. päivä: Port-Miou, Port-Pin ja En Vau
Taianomainen kävelyreitti alueen kuuluisimmilla kalkkikivikallioilla. Kävelyä 4 h. Illallinen ja yöpyminen Cassis’n hotellissa.

6. päivä: Le Cap Canaille
Pieniä polkuja pitkin Cassissista Ciotat’han merenrantakallioille, joilta huima näköala merelle. Matkan varrella le Pas de la Colle, le Cap Canaille ja le Bec de l’Aigle. 4 h kävelyä.
Illallinen ja yöpyminen Cassis’n hotellissa.

7. päivä: Cassis
Retki päättyy Cassissin hotelliin aamiaisen jälkeen. Omatoimisesta takaisin Marseillee

Hinta  alk. 750 € / hlö, majoitus 2 hengen huoneessa puolihoidolla.
Yhden hengen huoneen lisä 190 €. Lisämaksu 85 € jos kävely varataan 1 henkilölle.

Matkan hinta sisältää:
• Retkiohjelman ja karttoja
• Majoituksen 2* hotelleissa (Marseille ja Cassis)
• Puolihoidon (aamiaset ja illalliset) Marseillen ja Cassis’n hotellissa
• Matkatavaroiden kuljetuksen etappien välillä
• Matkan henkilökohtaisen suunnittelun ja toteutuksen

Matkan hinta ei sisällä:
• Kuljetuksia Suomesta Marseilleen ja takaisin
• Kuljetuksia kävelyreitin aikana
• Matkustaja- tai matkatavaravakuutuksia
• Hinnastomme mukaista palvelumaksua