Pyörämatkat Ranskassa, yleistä

Koe kauneimmat maisemat Ranskasta pyörällä. Reittimme ovat valmiiksi suunniteltuja mukavia pyöräreittejä.  Matkasi lähtöpäivän voi valita itse.

Pyöräretkillä satulan selässä kuluu leppoisasti 4-5 tuntia päivässä. Aikaa jää pitkälle lounaalle tai piknikille ja paikalliseen elämän tarkkailuun. Pyörämatkalle voi lähteä minkä ikäinen tahansa eikä kunnonkaan tarvitse olla niin huikea. Tarjolla myös sähköpyöriä ennakkotilauksesta.

Ranskassa pyöräillen näet maaseutua, kaupunkia ja idyllisiä pikkukyliä.Pyöräretkemme ovat omatoimisia matkoja, joissa saat kuitenkin kaiken tarvittavan avun ja tiedon myös paikan päällä. Pyöräsi karttoineen ja varusteineen toimitetaan ensimmäiseen yöpymispaikkaan. Pyöräilypäivän aikana tarvitset vain päivärepun, matkatavarasi kuljetetaan majoituksesta seuraavaan. Nimilapulla varustetun matkalaukkusi majoituspaikan aulaan aamulla, löydät laukkusi seuraavasta paikasta iltapäivällä.

Suosittelemme kaikille reiteille puolihoitoa, sisältäen aamiaiset ja illalliset. Lounaan voit nauttia paikallisissa ravintoloissa tai piknik-tyyppisesti matkan varrella. Pikniklounaita varten kannattaa ottaa mukaan esim. viinipullonavaaja ja lounasboksi. Näin voit herkutella siellä missä itseäsi haluttaa.

Reitit kulkevat osittain pyöräteillä, osittain maanteillä. Pyörät ovat hyväkuntoisia maantiepyöriä. Kaikissa pyörissä on satulalaukku, korjaussetti, pumppu. Mainitsethan tilatessasi pituutesi ja haluatko kypärän. Pyörissä on pääosin käsijarrut.

Pyöräretken alkuun tai loppuun on mahdollista lisätä yöpymisiä.