Alsacen historiaa ja kulttuuria pyöräillen

7 päivää – 6 yötä – noin 199 km
Matkan voi toteuttaa huhtikuusta lokakuun alkuun.  Pyöräretken aikana liikutaan Alsacen romaanisen kulttuurin alueilla. Pääset herkuttelemaan elsassilaisilla erikoisuuksilla kauniiden maisemien ja kukkivien kylien reitillä. Suurin osa pyöräiltävistä kilometreistä on pyöräteillä. Pyöräretken vaikeustaso on 2/3 eli helppo/keskivaikea. Yöpymiset 2* ja 3* hotelleissa.

1. päivä: Strasbourg
Tavaroiden jättäminen hotelliin ja tutustuminen Strasbourgiin. Suositeltava käyntikohde mm. katedraali ja Petite Francen kaupunginosa. Yöpyminen ja illallinen Strasbourgissa.

2. päivä: Strasbourg -Obernai ~ 37 km
Obernai on roomaani-elsassilaisen taiteen tyyssija. Yöpyminen ja ruokailu Obernaissa.

3. päivä: Obernai – Saverne ~ 44 km
Matkalla näet Bugatin autotehtaat ja alueen kauneimpia kyliä. Yöpyminen ja ruokailu Savernessa.

4. päivä: Saverne – Ingwiller ~ 48 km
Reitti kulkee läpi Vogeesien luonnonpuiston. Arkkitehtuuria ja perinteisiä kyliä. Neuwillerin luostari. Yöpyminen ja illallinen Ingwillerissä.

5. päivä: Ingwiller – Haguenau ~ 30 km
Tämän päivän matkalle osuu pieniä kyöiä, kapeita katuja ja metsäistäkin maastoa. Yöpyminen ja illallinen Haguenaussa.

6. päivä: Haguenau – Strasbourg ~ 40 km
Haguenaun ympärillä eri kylissä on isoja maatiloja, jotka huokuvat historiaa. Osa edelleen toiminnassa. Kanaalin vartta reitti etenee kohti Strasbourgia. Yöpyminen ja illallinen Strasbourgissa.

7. päivä: Strasbourg
Matka päättyy aamiaisen jälkeen.

Pyöräretki sisältää: polkupyörävuokran (saatavana myös sähköpyörä), kypärän, yöpymiset, puolihoidon (aamiaiset ja illalliset), tavaroiden kuljetuksen hotellista toiseen, paikalliskartan, ajo-ohjeet retkelle (englanti / ranska / saksa).

Pyydä meiltä tarjous!