Alsacen historiaa ja kulttuuria pyöräillen

5 päivää – 4 yötä – noin 185 km (FR-ELROM-05X, 5/4)
Matkan voi toteuttaa 6.4. – 5.10. 2019 välisenä aikana.  Pyöräretken aikana liikutaan Alsacen roomaanisen kulttuurin alueilla. Pääset herkuttelemaan elsassilaisilla erikoisuuksilla kauniiden maisemien ja kukkivien kylien reitillä. Suurin osa pyöräiltävistä kilometreistä on pyöräteillä. Pyöräretken vaikeustaso on 2/3 eli helppo/keskivaikea. Yöpymiset 2* ja 3* hotelleissa.

 

1. päivä: Strasbourg
Tavaroiden jättäminen hotelliin ja tutustuminen Strasbourgiin. Suositeltava käyntikohde mm. katedraali ja Petite Francen kaupunginosa. Yöpyminen ja illallinen Strasbourgissa.

2. päivä: Strasbourg -Obernai ~ 37 km
Obernai on roomaani-elsassilaisen taiteen tyyssija. Yöpyminen ja ruokailu Obernaissa.

3. päivä: Obernai – Saverne ~ 44 km
Matkalla näet Bugatin autotehtaat ja alueen kauneimpia kyliä. Yöpyminen ja ruokailu Savernessa.

4. päivä: Saverne – Ingwiller ~ 48 km
Reitti kulkee läpi Vogeesien luonnonpuiston. Arkkitehtuuria ja perinteisiä kyliä. Neuwillerin luostari. Yöpyminen ja illallinen Ingwillerissä.

5. päivä: Ingwiller – Strasbourg ~ 56 km
Marne au Rhin-kanaalin vartta pitkin Ingwilleristä Strasbourgiin. Reitti päättyy. Pienestä lisämaksusta mahdollisuus yöpyä Strasbourgissa ylimääräinen yö retken lopuksi.

 

Pyöräretki sisältää: polkupyörävuokran (saatavana myös sähköpyörä), kypärän, yöpymiset, puolihoidon (aamiaiset ja illalliset), tavaroiden kuljetuksen hotellista toiseen, paikalliskartan, ajo-ohjeet retkelle (englanti / ranska / saksa).

Pyydä meiltä tarjous!