Saint Emilionin viinialue pyörällä

Saint Emilionin viinialue on yksi UNESCO:n maailmanperintökohteista. Alueen viinit ovat runsasmakuisia ja kauniin värisiä, oletko samaa mieltä? Tee omat arviointisi pyörämatkan aikana kauniissa historiallisissa Saint Emilionin kylänraitti on kaunis ja romanttinenmaisemissa. Voit myös pidentää matkasi lisäöillä ja tutustua vielä laajemmin Bordeaux’n viinialueeseen.

Reitti 5 päivää – 4 yötä (see)
Reitti soveltuu niin aloittelijoille kuin paljon pyöräilleillekin. Maastopyörät, missä satulalaukut. Reitin aloituspäivä mikä tahansa viikonpäivä. Majoitus koko ajan Saint Emilionin lähellä olevassa B&B’ssa. Kuljetukset Saint Emilioniin illallisille eivät kuulu pakettiin (voit kulkea vaikka pyörällä!).

1. päivä : Saint Emilion (majoitus n 3,5 km St Emilionista)
Saapuminen Bordeaux’n lentoasemalle / keskustaan. Kuljetukset Saint Emilionin ulkopuolella olevaan B&B’iin. Mahdollisuus testailla pyörää ja samalla tutustua Saint Emilionin kauniiseen  kylään ja katsella nähtävyyksiä. Jos saapuminen on aamupäivällä/päivällä niin iltapäivälle on varattu viinitilavierailu maisitiaisineen. Illallinen ja yöpyminen B&B’ssa.

2. päivä : Saint Emilionin viinialue
Aamiainen. Pyöräilyreitti kulkee läpi Saint Emilionin viinialuetta. Matkan aikana tilavierailut ja maistelut. Iltapäivällä paluu majoitukseen. Illallinen Saint Emilionissa ja yöpyminen B&B’ssa.

3. päivä : Côtes de Castillonin viinialue
Aamiainen. Castillonin taistelu oli 100 vuotisen sodan tunnettu taistelu, joka päätti englantilaisten vallan. Côtes de Castillon on historiallista seutua, ja tunnettu tietysti myös viineistään. Tilavierailut ja maistelut päivän aikana. Paluu majoitukseen, illallinen Saint Emilionissa ja yöpyminen B&B’ssa.Saint Emilion kylä

4. päivä : Saint Emilionin viinialue
Aamiainen. Pyöräilyä Saint Emilionin viinialueella. Viinitilavierailut ja maistelut päivän aikana. Päivällä opastettu käynti Saint Emilionin historiallisessa maanalaisessa nähtävyydessä; monoliitti kirkossa. Paluu majoitukseen, illallinen B&B’n lähellä olevalla vinitilalla Michelin-ravintolassa. Yöpyminen B&B’ssa.

5. päivä : Bordeaux
Aamiaisen jälkeen retki päättyy. Kuljetus Bordeaux’hon (keskusta/lentokenttä).

 

Pyöräretki sisältää: polkupyörävuokran (saatavana myös sähköpyörä), kypärän, yöpymiset, puolihoidon (aamiaiset ja illalliset), tavaroiden kuljetuksen hotellista toiseen, edestakaiset kuljetukset Bordeaux’sta (keskusta/lentokenttä) majoitukseen, viinitilavierailut maistiaisineen, opastus sekä sisäänpäsyliput Saint Emilionin maanalaiseen kivikirkkoon, paikalliskartan, ajo-ohjeet retkelle (englanti / ranska).

Pyydä meiltä tarjous!