Tanssimatka Amsterdam 21. – 24.3.2019 – TÄYNNÄ

Tanssimatka 25+ ikäisille tanssin harrastajalle. Matka ja tunnit sopivat parhaiten sellaiselle joka on harrastanut tanssia jo useamman vuoden.

Uutta! vuoden 2019 Amsterdamin matkalle
– hotelli lähellä Amsterdam Dance Schoolia, kaupungin keskustassa
– viimeinen päivä tanssitaan salsakoulussa, kaksi ensimmäistä päivää tutussa Amsterdam Dance Schoolissa.
– myöhäisempi ajankohta keväällä (ja ehkä lämpimämpää)

Ilmoittaudu mukaan tanssimatkalle samantien (viimeistään 10.12.18) jotta saamme minimi 12 hengen ryhmän kasaan ja voit itse varata lentolippusi.

Torstaina 21.3.19 aloitamme Amsterdamissa tapaamisella Mindyn kanssa 15.00 ja lähtö yhdessä ensimmäiselle tanssitunnille hotellista. Mindy kertaa kaikille osallistujille tarkennetun Amsterdamin ohjelman, tapaamisajat ja paikat matkan aikana. Olet luotettavissa ammattilaisen käsissä. Emma Eveleinin tunti Contemporary Urban on15.45. – 17.15 ja 17.15 – 17.45 Mindyn vetämä venyttelytunti.

Perjantaina 22.3.19 tanssimme kahden eri opettajan johdolla ja kahta eri tyyliä. Päivässä jää aikaa myös nähdä Amsterdamia, joko porukalla tai itseksesi. Nadege Bergerin tunti Jazz Funk on 14.00 – 15.30 ja Spikey Classensin tunti Lyrical Jazz on 15.45. – 17.15. Lopuksi Mindyn vetämä venyttely 17.15 – 17.45.

Lauantaina 23.3.19 tanssimme salsaopettaja Rianna Foekaman vetämänä intensiivisen salsajakson kello 12.00 – 15.00.

Sunnuntaina 24.3.19 Virallinen ohjelma päättyy aamiaiselle Amsterdamissa.

Matkanjohtajana mukana valloittava Mindy Lindblom, joka koordinoi tanssinopetusta paikan päällä ja varmistaa opetuksen tason etukäteen. Kun sinulla on matkanjohtajana kansainvälisen tason ammattilainen, saat matkasta irti paljon enemmän ja pystytte yhdessä myös vielä kertaamaan ajatuksia Amsterdamin opettajien tunneista. Katso lisää matkalla olevasta opettaja-matkanjohtajasta MINDY.  Paikanpäällä Mindy pitää tuntien jälkeen pienen venyttely- ja hyvinvointihetken. Näin saadaan myös salin puolella kasattua kokoon yhteiset kokemukset tuntien opeista. Iltaohjelmaa ja muuta kivaa ryhmä miettii keskenään myös paikan päällä Mindyn kanssa.

Matkan aikana pääset tanssimaan useamman eri kansainvälisen opettajan kanssa. Osa opettajista voi olla sellaisia joiden kanssa on tanssittu jo edellisinä vuosina, osa uusia tuttavuuksia.  Opettajista näet lisää Amsterdam Dance Center sivuilta.IMG_0618Amsterdamissa kaikki tunnit pidetään paikallisella laadukkaalla tanssikoululla ja valikoiman tunneista on rakentanut Mindy yhdessä opettajien kanssa. Tunnit pitää amsterdamilaisen koulun opettajat ja ne ovat yksityistunteja Suomesta tulevalle ryhmälle. Tunnit ovat englanniksi eikä niitä käännetä.

Amsterdam on mielenkiintoinen matkakohde lyhyen lentomatkan päässä Helsingistä. Tanssikoulu Amsterdam Dance Centre on arvostettu alansa toimija, ja matkallamme pääset mukaan monien eri opettajien tunneille. Ryhmällä on tukenaan ja sparraajana mukana Amsterdamissa Suomen tanssinopettajien huippu ja myös kansainvälisesti menestynyt Mindy Lindblom.097

Afroa Amsterdamissa

112

Hotel Cornelisz 3*
Sijaitsee Amsterdamin keskustassa. vanhaan rakennukseen remointoitu hotelli, jossa moderni sisustus. Huoneissa tallelokero ja ilmainen wifi. Aamiaiset sisältyvät.
Hotellin nettisivut

Matkan hinta:  742 € / hlö / majoituksella kahden hengen huoneessa
+ toimistomme palvelumaksu 24 € / hlö
(Yhden hengen huone mahdollinen lisämaksusta 196 € saatavuuden mukaan)
Huom! Lennot Amsterdamiin eivät sisälly pakettiin vaan hankit ne itse. Mindyn lennot ovat Finnairillä.

Matkan varausehdot/maksupäivät     
Alkumaksu 290 € per 1.12.2018
Loppumaksu 452  € per 1.2.2019
+ 24 € palvelumaksu alkumaksun yhteydessä
Mahdollinen single huoneen lisä alkumaksun yhteydessä

Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa ja se toteutetaan kun ilmoittautuneita on vähintään 12. Matka ei sisällä lentoja. Keräämme ennen 10.1218  vähintään 12 ennakko-ilmoittautujan listan, jonka jälkeen vahvistamme lähdön ja voit tilata itsellesi lentoliput. Mahdollisen pienemmän ryhmän kanssa matkanjärjestäjällä on oikeus muttaa matkan sisältöä. Neuvomme halutessasi lentolippujen hankinnassa.

Hinta sisältää:
– Majoituksen 2hh, 3 yötä
– 3 hotellin aamiaista
– Tanssiopetuksen 5 oppituntia, 4-5 eri opettajaa
– Mindyn venyttelyn 2 tanssipäivän päätteksi
– Tanssipalveluiden koordinoija mukana (Mindy)

Tanssimatka Amsterdam kevät 2019 ohjelma, hinnat ja ehdot

Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti mukaan, jotta matka saadaan toteutettua. Voit myös soittaa 09 – 455 11 21. Voit myös täyttää alla olevan kaavakkeen alustavan ilmoituksena ja olemme sinuun yhteydessä kun olemme saaneet ryhmän kasaan. Matkalle osallistuminen ei kuitenkaan edellytä että on Step Upin oppilas.

Yhteistyössä:

StepUp School tanssi