Tennismatkat Ranskaan

Ranskan avoimet tenniskisat, Roland Garros Pariisi

Tennis on Ranskan ykköslajeja. Monissa kohteissamme voit pelata tennistä paikallisella tennisklubilla ympäri vuoden. Kerro etukäteen milloin haluat tenniskentän, niin varaamme sinulle pelivuoroja valmiiksi.

Matkallasi Nizzaan tai Aixiin kannattaa aina ottaa maila mukaan!

Teemme tennismatkasi esimerkiksi seuraaviin kaupunkikohteisiin: Nizza, Biarritz, Pariisi, Aix-en-Provence, Marseille, Menton, Chamonix. Mene katsomaan kisoja. Pienissäkin turnauksissa mukana huippupelaajia. Matkaan voi yhdistää myös omaa pelaamista. Kysy meiltä tarkemmat tiedot!

Tennisfriikin kisamatkoja Ranskaan teemme säännöllisesti yksittäin tai ryhmässä matkustavalle. Pamplemoussella on myös Suomen sopimus Pariisin avoimien tenniskisojen lippupaikoista.

OPEN SUD DE FRANCE, Montpellier helmikuussa
Lyonista Montpellieriin siirtynyt turnaus. Montpellieriin valmistuu uusi urheiluareena, missä tennisturnaus pelataan.

Marseille OPEN  helmikuussa
Pääset lähelle pelaajia, voit istua samalla päivälipulla aamusta iltaan. Kisahalli keskellä kaupunkia (sisällä) ja voit mennä sinne vaikka polkupyörällä.

Monte Carlo Rolez Masters huhtikuussa
Hulppealla paikalla rannan vieressä olevat ulkokentät. Katsomassa istuessa – jos peli tympii – voi ihailla turkoosia vettä ja ohilipuvia laivoja.

Pariisin avoimet, Roland Garros, touko-kesäkuussa
Vain metromatkan päässä Pariisin ydinkeskustasta olevat kentät. Mieletön fiilis, järjetön määrä katsojia ja isoimmissa katsomoissa tunnet välillä olevasi kuin tähtien sota – elokuvassa. Ranskalainen on tennisfriikki viimeiseen saakka ja katsomossakin aina impulsiivinen. Roland Garrosissa myös mielenkiintoinen tennismuseo, jossa esim Björn Borgin hikipanta nähtävillä.

Teemme vuoden aikana useampia tennismatkoja yhdessä tennisvalmentajien kanssa. Rakennamme myös oman tennismatkasi niin että kenttäsi on varattu halutuille ajoille.