Nizzan tennismatkat

Nizzan matka voi olla muutakin kuin rantaa ja shoppailua; se on kokonaisuus liikuntaa ja kaupunkia. Nauti upeista massakentistä Nizzan keskustassa ja yksityisklubin kansainvälisestä fiiliksestä. Täällä ei kellään ole kiirettä… pelaa, syö lounas ja katsele kun muut pelaavat.

Lomaile tennistä pelaten Nizzassa

Lähde Nizzaan ja pakkaa tennistavarat mukaan. Paikan päällä pääset Pamplemoussen kautta pelaamaan nizzalaiselle yksityisklubille. Matkapakettiisi kuuluu valmiiksi kenttävaraus ja halutessasi varaamme myös opettajan. Paikallisen klubin kentät ovat massakenttiä ulkona aivan kaupungin keskustassa.

Kerro meille lähtöpäiväsi, oman peliporukkasi koon (yksikin ihminen on riittävä jos päätät pelata opettajan kanssa) niin teemme kokonaisuuden valmiiksi. Sinun tarvitsee ottaa mukaan vain peli-intoa. Asua voit joko jossain huoneistossa tai hotellissa Nizzan keskustassa kävelymatkan päässä tenniskentiltä.

Jos taas teitä on useampi pelaaja järjestämme mielellämme pelimatkan koko seurueelle, ja vaikka suomalaisen tennispron kanssa. Tennisviikkoon voit helposti yhdistää esimerkiksi yhden kierroksen golfia tai otteluliput tennismatseihin, esim. Monte Carloon.