VAL THORENS SKI UUTUUS

Club Medin uusin kohde on kaudelle 2015 avattu Val Thorens. Samalla se on suurin ja upein rakennusprojekti, jota vuosiin on tehty Alpeilla. Varaa itsellesi rennon upea loma Val Thorensissa. Voit olla varma että laatu on sitä mitä on luvattu. Hiihtokeskuksena Val Thorens sijoittuu kolmeen laaksoon.

Club Med hiihtokohteita on  Ranskassa useita Thorensin ohella. Sveitsissä, Italiassa, Kiinassa ja Japanissa on myös vähintään yksi hiihtokeskus tarjolla tämän ranskalaisen matkanjärjestäjän kautta. Suomessa Club Medin matkoja välittää Pamplemousse oy.

acsk071 HD

Val Thorens hiihtomatka

Val Thorens on kolmen laakson korkein kylä, moderni. Se on myös lumivarma. Hiihtoalueena on koko 3 laakson hiihtoalue, jossa yhdistyvät Meribel, Les Menuires, Val Thorens, La Tania, Orelle  ja Courchevel. Rinnekilometrjä noin 600, hissejä noin 200. itse kylä on 2300 m korkeudessa.Täällä 85% rinteistä on yli 2000 m korkeudessa ja alueella on 6 eri jäätikköä.

Val Thorens on erilainen kuin vuosia sitten, sillä kylä on järjestelmällisesti kehittänyt palveluidensa laatua. Keskukseen on tullut useita laadukkaita hotelleja joista kauneimpana esimerkkinä uusi Club Med. Rinnealueita on parannettu ja uskaliaille on tarjolle esimerkiksi ilmalinja köyden varassa 3230 m korkeudesta jäätikön yli seuraavalle huipulle. Matkaa ilmalinjalla – kotkan siivillä – on 1,3 km ja nopeus nousee noin 100 km/h. Lajihulluttelu Thorensissa ei pääty “ilmalinjaan”, vaan käytössäsi on myös uusi Euroopan pisin kelkkarata, boardercross ja mountain bike  -alue MATKA KOTKAN LAILLA VUORILLA VAL THORENS

Uudessa Club Medissä Val Thorensissa on käytössäsi laadukkaat ja upeasti sisustetut huoneet, joissa suuret ikkunat upeine näköaloineen alpeille. Club Med kylpylä ja sen saunat ovat käytössäsi niin päivällä kuin hiihdon jälkeen by Carita. Ravintoloiden menut on kokonaan rankalaisen Michelin-kokin (2*) Edourd Loubet’n käsialaa. Hiihdon, herkkujen ja jopa viini- ja aperotarjoilujen lisäksi saat käyttöösi hiihdon ammattilaisen tekemään hiihtämisestä ja parhaiden reittien hakemisesta helppoa voi todellakin sanoa että loma Club Medissä on helppoa ja vaivatonta.

Club Med Ravintola hiihtomatkaVal Thorensissa on hotellisi aulassa kiipeilyseinä, jolla voit vapaasti kiipeillä halutessasi. Majoituksessa on valittavana 4 eri kokoluokan huoneita. Huoneiden koko on alpeilla huomattavan suuri: 24 – 50 m2.

Hotellissa on myös useampi ravintola ja baari, joiden välillä voit valita missä haluat ateriasi syödä. Ruoat ja juomat kuuluvat matkaasi automaattisesti. Jos haluat vuokrata sukset voit tehdä sen jo ennakkoon ja sukset ovat valmiina suksikaapissasi. Val Thorensiin Club Med on ensimmäinen ns. digi-hotelli.  Käytössäsi aplikaatio, jonka avulla voit tehdä sisäänkirjautumisen ja loman aikana näet paljon tietoa mitä kaikkea sinulle on kohteessasi tarjolla.

PC060495PC050470

Paikan päällä voit hiihtää itseksesi tai käyttää hyödyksesi paikallisia hiihtoammattilaisia. Voit lähteä rinteeseen ammattilaisen mukana joko koko päiväksi tai vaikka vain 3 tunniksi. Päätöksen mukaan lähtemisestä voit tehdä vaikka päivittäin. Hissikortin lomallesi saat jo tullessasi hotelliin: se odottaa sinua valmiina eikä sitä tarvitse lähteä hakemaan muualta.

Club Med on TOTAL Premium ALL INCLUSIVE johon todella kuuluu paljon valmiiksi:
– Hissikortit (6 pv), saat hiihtokortin suoraan majoituksesta itsellesi
– Ohjatut hiihtopäivät tai osa päivästä, max 12 henkilöä / ryhmä, ohjaajan kanssa pääset hissijonoissa nopeampaa kaistaa
– Illalliset, jossa runsaasti valikoimaa sekä ruokaviinit, lounaat sekä ruokajuomat, Iltaohjelmat ja iltajuhlati
– OPEN BAR koko oleskelun ajan – myös after-ski ja illanvietot, aperitiviit ja siihen liittyvä oheisohjelma, snacks ja välipaloja
– Hotellipalvelut, esimerkiksi huoneissa kylpytakit ja päivittäinen siivous.
– kylpylä, oheisliikunnat, kuten ski-jumppa hiihdon jälkeen, kuntosali ja kiipeilyseinä

CLUB MED HIIHTOESITE JA HINNASTO 2014 – 2015

Kysy lisää Pamplemoussesta, 09 – 455 11 21 tai täytä alla oleva kaavake.