Autolla Ranskassa

Suunnitteletko matkaa autoillen Ranskassa? Me olemme tottuneita laatimaan sinulle henkilökohtaisen suunnitelman matkan edistymisestä.

Omalla vai vuokra-autolla Ranskassa?

Voit joko lentää yhteen paikkaan ja ottaa sieltä auton lomasi ajaksi (ja ehkä palata toisesta paikasta) tai seikkailla omalla autolla. Kerro meille ajankohtasi, matkustajien määrä ja kuinka monessa paikassa pysähtyisit.

Automatkasi voi suuntautua mihin tahansa kolkkaan Ranskaa. Kierrä siis NORMANDIASSA (siideritilat, rantapaikat, maihinnousurannat, hevostilat), PROVENCESSA (laventelipellot, pienet kylätorit, kauniita kaupunkeja ja hurmaavaa maalaiselämää), LOIRESSA (jykevät historiaa huokuvat laaksot ja linnat, kanaalit) tai vaikka ALPEILLA (huippuja ja laaksoja, järviä ja kaupunkeja, ulkoilua). Vaihtoisesti Pariisi – Nizza tai Pariisi – Marseille on hieno tapa matkustaa Ranskan halki!

Päivä rättisitikalla Ranskan maaseudulla

Matkaasi voi sisältää päivän rättisitikalla ajelun. Joko niin että ajat itse tai niin että sinulle on kuljettaja. Muista kuitenkin että virallisesti autoon mahtuu vain 4 henkilöä ja ensimmäisellä kerralla ajaminen vaatii hiukan jo taitoa. Tarjoamme tätä palvelua eri puolilla Ranskaa ja se sopii hyvin myös kaveriporukassa tehtäväksi retkeksi, vaikka viinitilalle.

Hippielämää Provencen maaseudulla – aitoa kukkameininkiä

Vietä kesälomaa parhaimmillaan aidossa vanhassa hippiautossa, joilla voit kierrellä Provencea. Näihin voit yhdistää myös kaupunkimatkailua esimerkiksi Marseille. Autojen koti on maaseudulla Provencessa, mutta sovittaessa auto voidaan tuoda sinulle valmiiksi Marseillen lentokentälle.

Reissunaisen puuhaa Ranskassa

Kesäkaudella minimivuokra on 7 vuorokautta. Keväällä ja loppusyksyllä on myös 3 vuorokauden jaksot mahdollisia. Näissä autoissa voit nukkua (esim. leirintäpaikat hyvä tilata etukäteen) tai voimme lisätä vuokraasi majoittumisen paikallisen kodin vierashuoneessa ja autosi on mukavasti pihapiirissä.

Nämä ovat aitoja vanhoja autoja, mutta niissä on kaikissa valmiina i-pod -liitännät jotta tunnelma pysyy kuosissa. Lisätarvikkeina on retkipöytiä, tuoleja, telttaa, lakanoita (petipaikkasi on siis takana). Autoon mahtuu 2 aikuista ja tarvittaessa kaksi pientä lasta.