Hää- ja juhlamatkat Ranskassa

Häämatkat muistetaan läpi elämän. Häämatkan ei tarvitse olla aina kallis ja superluksusta, mutta jotain omaa ja hääparin unelmaa matkan tulee sisältää. Sama koskee myös syntymäpäiviä, hääpäiviä, muita juhlapäiviä.

Häämatkan lisäksi Ranskassa on mahdollista järjestää hääjuhla. Idyllisen kylän paikallinen pieni kappeli tai suurkaupungin pramea juhlatila, mikä on oma juhlatyylisi ?

“Kiitokset onnistuneesta ja ikimuistoisesta häämatkasta elo-syyskuussa. Pienet kylät olivat tosi viehättäviä ja majoituksiin olimme todella tyytyväisiä.”
Nimim. Rakastuneet Ranskassa 

AvainSynttärimatkat ovat usein monen sukupolven tai ison ystäväporukan yhteinen juttu. Miksette ottaisi isoa taloa Ranskasta ja nauttisitte keskenänne hyvästä ruoasta ja yhdessä tekemisestä. Toisinaan varaamme synttäreitä varten kokin mukaan taloon…. Vai pitäisikö nämä synttärit viettää ihan omissa oloissa muilta piilossa?

Olemme koonneet muutamia kokonaisuuksia hää- ja juhlamatkoja ajatellen. Toisaalta mistä tahansa Pamplemoussen matkasta teemme pienen taikasauvan avulla romanttisen, kauniin, herkän ja onnellisen häämatkan tai ikimuistoisen synttärimatkan.

morsian Pariisissa häämatkat