Juhlat Ranskassa

Haluatko viettää juhlapäivääsi Ranskassa? Olemme tottuneet järjestämään syntymäpäiviä niin pienelle lähtijäporukalle kuin isommallekin suvulle tai ystäväpiirille.

Tai haluatko viettää hääjuhlaa ?

Matkalle voi ottaa mukaan monta sukupolvea sekä muuta lähipiiriä. Kokonaisuus voi olla yhteinen talo Ranskan maaseudulta tai vaikka Rivieran rannikolta. Voit viettää leppoisaa yhdessäoloa omalla pihalla, uima-altaalla ja lähiseudun toreilla sekä nähtävyyksissä.

Mainio tapa on myös vuokrata Ranskasta linna, johon voidaan majoittaa joko kaikki juhlavieraat tai osa heistä.

Valikoimassamme on monia eri kohteita ympäri Ranskan. Talon vuokraamisen lisäksi olemme tottuneita järjestämään yhteistä ohjelmaa merkkipäivämatkalle. Kauttamme on järjestetty yllätyspäiviä taiteilijan ateljeeseen, lähdetty porukalla keräämään viinirypäleitä, tehty konjakkia omalla etiketillä, syöty puutarhapöydässä valkoisin liinoin, ja tietenkin kokkailtu ranskalaisten kokkien kanssa.

Juhlamatkalle voi lähteä myös työporukka yhdessä vaikka yrityksen vuosipäivän kunniaksi. Se sopii hyvin vaikka hääjuhlaa viettäville. Matka on esimerkki, josta Pamplemousse on rakentanut erilaisia kokoonpanoja aina lähtijöiden määrän ja toiveiden mukaan.

Juhlamatkan suunnittelijana sinun kannattaa olla meihin ajoissa yhteydessä. Halutessasi teemme juhlien järjestäjän kanssa ennakkokäynnin paikan päällä. Kysy tästä erikseen.

Esimerkki ja hinta-arvio juhlamatkan kokonaisuudesta Provenceen.
Käytössäsi on viikoksi kaksi erillistaloa omalla uima-altaalla. Yhden talon pinta-ala noin 132 m2.  Olohuone, keittiö, terassi/piha, 3 makuuhuonetta + kerrossängyt: 2 x makuuhuone parivuoteella, 1 x makuuhuone erillisillä vuoteilla ja 1 x pienmakuuhuone jossa kerrossängyt.  3 x kph, 5 x wc. Oma uima-allas (8 x 4 m.) Oma autotalli. Talossa sinulla on valmiiksi jääkaappi täytettynä ja taloon kuuluu valmiiksi niin sähkön- ja vedenkulutus kuin lämmitys. Uima-allas vapaasti käytössä.

Matkalle lähtiessä teitä odottaa yksityinen kuljetus Nizzan lentokentältä omille taloille. Matka-aika on noin 1 tunti. Talolla jokaista matkustajaa odottaa sinne erikseen tilatut p0lkupyörät. Niillä on mukava retkeillä alueella omaan tahtiin. Annamm sinulle mukaan karttoja ja vinkkejä retkikohteista ja reiteistä alueella.

Viinitilan kellariHÄÄPÄIVÄ / JUHLAPÄIVÄ viikolla
Yksityinen bussi noutaa taloilta. Halutessa mahdollisuus avioliiton siunaukseen kappelissa. Kappeli on Fayencen vanhin uskonnollinen rakennus, jonka ensimmäiset kivat muurattiin jo 900-luvulla Lérins’n luostarin munkkien toimesta. Kappelin jälkeen saapuminen viinitilalle Provencen alueella. Onnittelumalja sekä suolainen suupala,  sään salliessa ulkona tilan terassilla. Viinitilalla on opastettu tutustuminen tilaan (ranska/englanti) ja tilan viinien maistelu ennen illallisen alkua. Päivän päättää juhlapäivällinen viinitilan ravintolassa omassa salongissa. Päivällinen sisältää 3 ruokalajia ja ruokaviinin kahvin kanssa. Illallisen jälkeen on paluukuljetus taloille.

RETKIPÄIVÄ / PALUUPÄIVÄ
Talon ja avainten luovutus on aamulla ja jos sinulla ei ole aamulentoa Suomeen, suosittelemme toteuttavaksi alueella yhteisen retken, jolloin yksityisbussi sekä suomalainen opas noutavat Fayencesta. Aamupäiväksi kohteena on Cannesin kuuluisa jetset-kaupunki ja sen upeat kauppakujat.  Opestettu kierros kaupungilla, tutustumista kaupunkiin ja ostoksia. Lounas Juan les Pins’ssa terassiravintolassa upein merinäkymin. Pääruoka ja café gourmand eli erilaisia jälkiruokia kahvin/teen kanssa. Vesi ja viini sis. lounaaseen. Kierros Antibesin’n kaupungissa vielä ennen lähtöä lentokentälle ja päivä päättyy Nizzan lentokentälle noin 2h ennen koneen lähtöä.

Kokonaisuuden hinta: alk. 15.000 €.
+ toimistomme palvelumaksu 24 € / aikuinen, 12 € / lapsi
Esimerkkimatkassa on tällöin 12 aikuista ja 4 lasta
Hinta-arvio ei sisällä lentoja.