Jokilaivaristeily RHÔNE

Kodikasta tunnelmaa jokilaivalla Provencessa. Le Phénicien on liikkuva kotisi viikon ajan. Matkan aikana tutustut historiaan, gastronomiaan, viineihin, sporttaat… ja nautit olostasi ylellisesti! Risteilyillä on täysihoito sisältäen myös opastetut retket kuljetuksineen ja ruokajuomat. Risteilyyn voi yhdistää golfia, pyöräilyä tai keittiökurssia. Matkustajat tulevat eri maista, laivalla henkilökunta puhuu vähintään ranskaa ja englantia.

Risteilylle voit ostaa yksittäisen paikan, voit lähteä ystäviesi kanssa tai tilata koko laivan omaan käyttöösi. Laiva kuuluu Jolyn perheelle ja ovat myös henkilökuntansa kanssa toivottamassa sinut tervetulleeksi laivaan.

Tervetuloa provenceen toivottaa Jolyn perhe jokilaivallaLe Phénicien on tilava jokilaiva, joka seilaa Rhône-joella Etelä-Ranskan kauneimmilla paikoilla. Sisätiloissa tyylikäs salonki. Suuret näköalaikkunat, näin päästät Provencen kauneimman valon laivaan sisään. Laivalla on baari ja ravintola/ruokasali, missä tunnelma samalla moderni sekä perinteinen. Laivan oma vakituinen henkilökunta (ja kokki!) on palveluksessasi.

Laivassa yhteensä 9 kahden hengen hyttiä, joissa joko parivuode (150 cm) tai 2 erillistä (2 x 90 cm) vuodetta. Hyteissä kph ja yksityinen wc, ilmastointi. Lisämaksusta huone käyttöön yhdelle hengelle. Laivan pituus 38,75 m, leveys 5,06 m, korkeus 5,10 m, huonekorkeus 2,20 m ja paino 250 T.

Jokilaiva Rhone joella

Risteily sisältää:
– 6 yötä laivalla täysihoidolla (lounaat laivalla/retkillä, illalliset, ruokajuomat)
– kuljetukset laivalle Avignonista/Aigues-Mortes’sta
– ohjelmassa mainitut retket, kuljetukset, vierailut, maistelut
– mukavuudet laivalla (oma henkilökunta, avoin baari, tarjoilut jne.)