Junamatkat Ranskassa

Ranska on kuuluisa junistaan. Maan luotijuna TGV (train à grande vitesse) on yksi sen erikoisuuksista ja näkemisen arvoinen. Myös paikallisjunat (ter) ovat Ranskassa laadukkaita ja niillä on kattava verkosto koko maassa.

Junat Ranskassa ovat siistejä ja junaverkosto on laaja. Junamatkailu Ranskassa on mukava tapa tutustua yhteen tai useampaan maakuntaan ja tavata paikallisia.

Valitse Ranskan junamatkan päivät ja reitti itse – 5 yötä, 6 päivää

Esimerkkimatkassamme lennät Pariisiin ja aloitat matkasi pääkaupungista TGV:llä kohti Bordeaux’ta. Asetu Bordeaux’hon ja nauti kaupungista 2 yön ajan. Seuraavaksi matka jatkuu kohti Pyreneiden vuoria, pysähdys Toulousessa. Jatka sitten matkaa kohti Marseillen upeaa kaupunkia ja ja yövy siellä 2 yötä. Viimeisen päiväsi käytät jatkamalla junalla pitkin Provencea ja saapumalla Nizzaan. Viimeinen yö Nizzassa ja palaat kotiin vaikka suoralla lennolla Nizzasta.

Esimerkkihinta matkapaketista 5 yötä, 6 päivää sisältäen junamatkat ja 5 yötä eri kaupungeissa 3*** hotelleissa aamiaisilla on alkaen 890 € /hlö, majoitus 2 hengen huoneessa

Ohjeistamme matkan ja annamme tekemisen vinkkejä matkan varrella. Voit lisätä tai vähentää matkaasi öitä tai junapäiviä kuten haluat. Lennot eivät sisälly hintaan ja paketin hinta voi ajankohdan mukaan vaihdella. Majoitukset varaamme valmiiksi ja myös valmiiksi varatut junaliput kuuluvat pakettiin.

Junamatkan voit tehdä minne päin tahansa Ranskassa, jonne raide vie. Myös sen pituuden voit  kuten voit päättää itse. Esimerkiksi pyörämatkan yhteydessä on junailu myös kätevää jopa pyörän kanssa.

Erilliset junaliput on myös mahdollista hankkia kauttamme. Pääasiallisesti toimitamme Ranskan lippuja muiden matkapakettiemme yhteydessä. Erilliset junaliput maksetaan ennakkoon ja toimitetaan sähköpostitse.

Lue blogikirjoitus MIETTEITÄ JUNAMATKAILUSTA