SUOMESSA: Ranskan kielen ja kulttuurin minilomat Suomessa

Vieras kieli on yksi keino matkustaa, päästä lähemmäs eri maiden ihmisiä, kulttuuria ja elämäntapaa.

Matkusta kanssamme Ranskaan ranskan kielen ja kulttuurin elämyksellisillä minilomilla. Kehitä kielitaitoasi nautinnollisella minilomalla kotimaassa natiivin opettajan johdolla. Nauti komeasta paikasta ja ranskalaishenkisestä menusta.

Yrityksille ja ryhmille varattavissa myös arkipäiviä ja muita kokouspalveluita tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Chatöö vai chatoo?
Ranskan kieltä ja kulttuuria Vanajanlinnassa

Ranskan kielen ja kulttuurin viikonlopuissa keskitytään ranskan kielen koukeroihin ja ranskalaisesta kulttuurista nauttimiseen. Paikkana aito linnamiljöö, château Vanajanlinna Hämeenlinnassa.

Kaunis ja historiallinen ympäristö on kotisi kahden yön ajan. Opetusta yhteensä 7 tuntia natiivin, Suomessa pitkään asuneen opettajan johdolla. Aamiaiset ja illalliset kuuluvat hintaan, samoin retki ja opastettu kierros Hämeen Linnassa ranskalaisella aksentilla.

Voit olla vasta-alkaja tai jo kehittyneempi ranskan taitaja, opetus sovitetaan tason mukaan. Suositeltavaa on, että sinulla on aivan alkeet kuitenkin hallussa. Mukaan mahtuu maksimissaan 12 osallistujaa jokaiseen viikonloppuun. Materiaalina esimerkiksi ajankohtaiset sanomalehtiartikkelit, matkailuesitteet tai muu opettajan antama materiaali. Teemoina muun muassa kulttuuri, gastronomia, Ranskan alueet, tavat, ihmiset. Opiskelutapoina pelit, keskustelut, kielioppiharjoitukset.

Tule viettämään rento, iloinen ja tunnelmallinen miniloma ranskan kielen ja kulttuurin ympärillä – Bienvenue au château!

Matkakokonaisuus sisältää:
– 7 h ranskan kielen opetusta natiivin johdolla
– Opettajan antaman materiaali
– Majoituksen Vanajanlinnassa 2 yötä
– Aamiaiset ja illalliset (sis. ruokajuomat)
– Yhden retken opastuksineen / muun aktiviteetin opastettuna
– Saapumisohjeet ja matkainfon

Hinnat:           
495 € / hlö, majoituksella kahden hengen huoneessa.
Yhden hengen huoneen lisämaksu 60 € / yö.
Alennus avecille (ei osallistu kurssille) 2 yön matkassa -90 €
Palvelumaksu 24 € / hlö.
Hinnat edellyttävät 8-12 osallistujaa matkassa mukana.
Lisäyöt saatavuuden mukaan.

Kaavakkeen täyttämisen jälkeen saat vielä matkakokonaisuuden ja matkaehdot tarkistettavaksi. Saat matkasta myös laskun, joka maksetaan viitteellisellä pankkisiirrolla. Maksamalla ennakkomaksun tilauksesi on sitova. Matkoissamme on rajattu saatavuus, joten odotathan että sinuun otetaan yhteyttä. Osassa matkoja vaaditaan minimi lähtijämäärä. Jos se ei vielä ole täyttynyt olemme sinuun yhteydessä jotta tiedät tilanteen.

Nimiasu kuten passissa
Nimiasu kuten passissa. Jätä tyhjäksi jos matkustat yksin / olet varannut single-huoneen.
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
Täytä mikäli eri kuin matkustajalla
reCAPTCHA is required.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Lisätietoja: matkat (at) pamplemousse.fi tai soita 09-4551121 / 050-5316341