Tunnelmallinen kylpyläloma Provencen sydämessä

Hostellerie Bérard on tasokas ja viihtyisä hotelli, joka on saanut useita palkintoja laadukkaana pienhotellina. Sen kylpylä ja keittiökurssit sekä ravintolat ovat myös palkittuja laadukkuudestaan. Nuori kokki Bérard on saanut maininnan mm. innovatiivisuudestaan keittiössä.


Hostellerie Bérard sijaitsee luonnonkauniissa keskiaikaisessa Cadièren kylässä aidossa Provencessa. Hotelli on yksityinen useammassa sukupolvessa hoidettu hotelli, jossa asiakas tuntee olevansa kuin yksi perheenjäsenistä. Hotelliin kuuluu useampi rakennus ja kaikki sen 37 huonetta ovat yksilöllisesti sisustettuja. Hotellirakennuksesta pääosa on historiallinen, vuodelta 1100. Hotellin ravintola on saanut Michelin-tähden. Oma kylpylä, uima-allas (ei talvilämmitetty) parkkihalli, sauna, ravintola, baari.

Läheiset ranta-alueet ovat Saint Cyr sur Mer, Les Lecques ja Bandol. Cadière kuuluu Ranskassa nyt hitiksi nousseeseen Bandolin viinialueeseen, lisäksi vieressä Cassis’n viinialue. Lähellä 18 reikäinen golf-kenttä ja Paul Ricard -formularata. Matkaa Cadièreen autolla Marseillesta 30 min, Toulonista 15 min ja Nizzasta noin 2 tuntia.

AromaSpa on Bérardin oma kylpylä

Roomalaiskylpylöiden innoittama AromaSpa –kylpylä kutsuu sinut vieraakseen nauttimaan ja rentoutumaan hoidoistaan. Bérardin kehittämän AromaSpan vesi on nautinnon, harmonian ja nuorentumisen lähde. Kaikki hoidoissa käytettävät öljyt ovat puhtaasti biotuotteita. Niiden yrtit on kasvatettu Bérardin omassa puutarhassa ja tehty öljyiksi parfyymituotteistaan kuuluisassa Grassessa. Valikoivasti räätälöidyt hoidot on yhdistetty taitavasti balneoterapiasta, aromaterapiasta, musiikkiterapiasta, hieronnasta ja kauneushoidoista.

Rentoutusloma Ranskassa 3 yötä

Suosittelemme 3 hotelliyötä Hostellerie Bérardissa (***) buffet-aamiaisilla, yhden illan illalliset (4 ruokalajia, juomat lisämaksusta) Michelin-merkinnän saaneessa ravintolassa, 1 x hotellin Aromaspa hierontahoidon per henkilö ja 1 x kylpylän sisäänpääsyn kahdelle, autovuokra koko matkan ajalle. Lennot eivät sisälly hintaan. Suosittelemme lentoja Marseilleen.

Hinta  majoituksella 2hh alk. 800 € / hlö hieman ajankohdasta riippuen.

Katso myös saman kohteen KEITTOKURSSIT PROVENCESSA